Este sfarsitul unei ere. Volkswagen a produs pentru ultima oara acest Passat

Este sfarsitul unei ere. Volkswagen a produs pentru ultima oara acest Passat
  • Este sfarsitul unei ere
  • Volkswagen a produs pentru ultima oara acest Passat
Distribuie pe Facebook

Finalul productiei va fi marcat prin lansarea unei editii speciale, oferita intr-un numar de numai 1.973 de masini.

Cea de-a doua parte a lunii iulie gazduieste debutul unei noi si ultime editii speciale pentru versiunea americana a legendarului Passat. Botezata simplu, dar sugestiv Limited Edition, aceasta marcheaza sfarsitul productiei celebrei masini de origine germana peste Ocean, la uzina Volkswagen din Chattanooga, Tennessee.

Potrivit primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii, respectiva varianta va fi oferita intr-un numar de numai 1.973 de unitati.

VW Passat Limited Edition

VW Passat Limited Edition

Disponibila la vanzare la preturi incepand de la putin peste 30.000 de dolari, noua masina vine in patru configuratii extrem de diferite: Dintre cele 1.973 de exemplare ale versiunii Volkswagen Passat Limited Edition, 411 se remarca printr-un exterior finisat in nuanta Aurora Red Metallic si acompaniat de un interior Titan Black.

Apoi, 423 de unitati vor fi comercializate intr-o formula care combina un exterior Racing Green Metallic cu un interior Mauro Brown.

Totodata, noua versiune botezata simplu, dar sugestiv Volkswagen Passat Limited Edition isi va mai intampina viitorii clienti si intr-o varianta cu exterior Pure White, respectiv interior Mauro Brown, limitata la 524 de masini. Cele 615 exemplare ramase se bucura de un exterior Platinum Grey Metallic si interior Titan Black.

Meniul standard cuprinde, in cazul fiecarei unitati in parte, inclusiv jante pe 18", faruri cu LED, piele perforata, scaune incalzite etc.

VW Passat Limited Edition

VW Passat Limited Edition

VW Passat Limited Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze VW Passat Limited Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Iulie 2021