Face suta in doar 5.8 secunde si costa putin peste 35.000 euro. El e cel mai accesibil break sportiv pe care banii il pot cumpara

Face suta in doar 5.8 secunde si costa putin peste 35.000 euro. El e cel mai accesibil break sportiv pe care banii il pot cumpara
  • Noua Skoda Superb ofera in versiunea de top o motorizare turboi de doi litri si 280 de cai putere
  • Fisa tehnica este completata de o cutie DSG in sase rapoarte si un sistem de tractiune integrala
  • Varianta break are nevoie de numai 5.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou clip de promovare destinat gamei Skoda Superb surprinde versiunea de top 280 intrecandu-se si chiar castigand in fata unor nume grele din industria automobilelor de inalta performanta, precum Ferrari 308 GTB, Lotus Esprit, Honda NSX, sau Porsche 911 Carrera.

Face suta in doar 5.8 secunde si costa putin peste 35.000 de euro. Noua Skoda Superb Estate 280 trebuie sa fie cel mai accesibil break sportiv pe care banii il pot cumpara.

Modelul ceh ofera o motorizare turbo de doi litri si 280 de cai putere, cuplata la o transmisie DSG cu sase rapoarte si un sistem de tractiune integrala. Fisa tehnica anunta inclusiv o viteza maxima de 250 kilometri pe ora.

Nici consumul mediu de carburant nu este deloc rau, oficialii Skoda anuntand ca noul Superb Estate 280 are nevoie de 7.2 litri de benzina pentru a parcurge distanta de 100 km.

Revenind acum la clipul de promovare anterior mentionat, acesta surprinde break-ul sportiv de origine ceha luandu-se la intrecere si chiar castigand in fata unor nume grele din industria automobilelor de inalta performanta.

Vorbim, mai exact, despre Ferrari 308 GTB, Lotus Esprit, Honda NSX si chiar Porsche 911 Carrera, cu toate lasate in urma de o masina care nu anunta nimic la prima vedere.

Distribuie pe Facebook
mai multe