Facelift pentru Citroen C3. SUV-ul de oras este acum si mai atragator decat inainte

Facelift pentru Citroen C3. SUV-ul de oras este acum si mai atragator decat inainte
  • Imbunatatiri minore de design
  • Scaune preluate din gama C4 Cactus
  • Lansarea pe piata programata pentru luna aprilie
Distribuie pe Facebook

Citroen C3 tocmai a primit un facelift. Modelul citadin vine cu un design exterior restilizat dar si cu un habitaclu mai confortabil ca oricand. Debutul pe piata este programat pentru luna aprilie.

Citroen C3 este unul dintre cele mai vandute modele ale constructorului din Hexagon, cu 750.000 de exemplare comercializate din 2016 - cand a debutat actuala generatie - si pana in prezent. SUV-ul de oras a primit acum un facelift, iar primele exemplare sunt asteptate pe piata incepand cu luna aprilie.

Citroen C3 facelift

Modificarile nu sunt majore insa cu siguranta schimba putin infatisarea modelului francez. Spre exemplu, la exterior avem faruri cu lumini LED usor restilizate, grila frontala inspirata din conceptul Cxperience, un spoiler retusat, aripi nitel schimbate si acele elemente de protectie de pe laterale, botezate Airbump, imbunatatite.

Citroen C3 facelift

Paleta de culori exterioare s-a imbogatit cu doua nuante noi, Elixir Red si Spring Blue, iar plafonul poate fi comandat acum si in culoarea Emerald. In plus, clientii au de ales si un set nou de jante cu diametrul de 17 inch si design nou. Adaugarea acestor noutati creste numarul variantelor de personalizare a exteriorului la 97.

Citroen C3 facelift

Pe langa pachetul de accesorii Techwood (include elemente din plastic care imita lemnul), pasagerii vor mai regasi in habitaclu si noile scaune Advanced Comfort preluate din gama C4 Cactus.

Citroen C3 facelift

Lista cu echipamente de siguranta si asistenta include, printre altele, senzori de parcare fata, sistem de franare de urgenta, camera video pentru marsarier, sistem pentru monitorizarea unghiului mort, Coffee Break Assist, cruise control cu limitator de viteza sau tehnologie pentru recunoasterea semnelor de circulatie.

Citroen C3 facelift

Gama de motorizari a ramas neschimbata. Asta inseamna ca include in continuare unitatea pe benzina de 1.2 litri PureTech, cu 82 sau 110 CP, si motorul diesel de 1.4 litri BlueHDi cu 100 CP. In ceea ce priveste transmisia, motorizarea de 1.2 litri cu 110 CP este singura care poate fi comandata cu cutie de viteze automata cu sase trepte. Pentru celelalte doua, singura optiune este transmisia manuala cu cinci trepte.

Citroen C3 facelift

Citroen C3 facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Citroen C3 facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Februarie 2020