Facelift pentru Skoda Superb

Facelift pentru Skoda Superb
Primavara se numara facelift-urile in cadrul Grupului Volkswagen. Astfel, dupa noul Porsche Panamera, a venit momentul sa facem cunostinta cu versiunea imbunatatita a modelului Skoda Superb.
Distribuie pe Facebook

Urmand a debuta in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Shanghai, eveniment care va mai gazdui si debutul versiunii imbunatatite a modelului Porsche Panamera, noua Skoda Superb vine la pachet impreuna cu un design exterior revizuit, ce se remarca in special prin spoilerele fata / spate usor redesenate. De asemenea, deloc surprinzator, cu mici modificari ne intalnim si la nivelul blocurilor optice, in timp ce interiorul poate fi acum echipat atat cu noi culori, cat si cu noi tapiterii.

Skoda Superb Facelift

Pe plan tehnic, eficienta reprezinta cuvantul cheie, gama de motorizari cu care se poate lauda automobilul ceh cuprinzand o serie de propulsoare cu pana la 19 procente mai eficiente. Pentru a reusi aceasta performanta, toate versiunile pe motorina se vor bucura in echiparea standard atat de un sistem start / stop, cat si de o tehnologie de recuperare a energiei la franare, dotari care se regasesc si pe lista cu echipamente oferite in standard a variantei pe benzina 1.4 TSI de 125 cai putere.

Skoda Superb Facelift

Din pacate, informatiile oficiale se opresc momentan aici, nu inainte insa de a preciza ca noua Skoda Superb GreenLine promite un consum de carburant de numai 4.2 litri la suta de kilometri, respectiv emisii de dioxid de carbon de doar 109 grame per kilometru. In plus, cei care viseaza la un maximum de eficienta vor mai avea la dispozitie si o motorizare 2.0 TDI, disponibila in doua versiuni diferite de putere - 140 sau 170 CP, fie cu transmisie manuala sau DSG, atat cu tractiune fata, cat si cu sistem de tractiune integrala.

Skoda Superb Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Skoda Superb Facelift
mai multe