Fan Honda? Vino sambata la Asko sa vezi ultimele 3 generatii de Civic puse fata in fata

Fan Honda? Vino sambata la Asko sa vezi ultimele 3 generatii de Civic puse fata in fata
  • Evenimentul are loc de la ora 10:00
  • Vor fi concursuri pentru copii
  • Cele 3 generatii de Civic vor fi puse fata in fata
Distribuie pe Facebook

Sambata, 29 iulie, la sediul Asko din Chiajna langa Bucuresti, are loc un eveniment special pentru iubitorii marcii Honda si ai modelului Civic. Aici vei putea admira si compara ultimele 3 generatii de Civic, inclusiv noul model 2017 in variantele hatchback si sedan.

Asko, cel mai mare dealer Honda din Romania, anunta un eveniment de tip 'porti deschise' la care sunt invitati pasionatii marcii japoneze. Dar in special, iubitorii modelului Civic. Sambata, 29 iulie, incepand cu ora 10:00, invitatii vor putea asista la prezentari detaliate ale celor doua noi variante, Civic Hatchback si Civic Sedan, prin comparatie directa cu generatiile anterioare.

Vor fi subliniate schimbarile notabile dintre generatii dar si elementele comune care, imbunititite si modernizate au dus gama la un nou nivel. Autoturismele folosite pentru prezentare vor putea fi observate si din punct de vedere tehnic, oferindu-le participantilor si posibilitatea vizionarii zonei inferioare, greu acccesibila vizual in conditii obisnuite.

Eveniment Asko

Pe parcursul evenimentului vor avea loc concursuri atat pentru adulti cat si pentru copii, avand ca tema de inspiratie noul model Honda Civic.

“Pentru noi este un lucru extrem de important să ne întâlnim cu iubitorii mașinilor Honda. Știm că ei sunt pasionați să afle toate noutățile de gamă și că vor să cunoască îndeaproape performanțele noilor modele. De aceea suntem bucuroși să organizam aceste evenimente de tip ziua portilor deschise și să fim alături de comunitatea iubitorilor de Honda.” spune Alin Dincă, directorul de vânzări Asko.

Cei care vor sa participe la eveniment trebuie sa se inscrie online pe site-ul Asko pentru a primi invitatia personalizata.

Eveniment Asko

Eveniment Asko

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Iulie 2017