Fanii JEEP incep sa viseze frumos. Noul Gladiator confirmat pentru Europa cu motor diesel si cutie automata

  • Confirmat pentru Europa cu motor diesel
  • Lansarea pe piata are loc anul viitor
  • Expus la un eveniment din Italia la finalul lunii
Distribuie pe Facebook

Constructorul american de automobile a oferit cateva detalii interesante cu privire la versiunea europeana a modelului Gladiator. Acesta urmeaza sa fie expus la finalul acestei saptamani in cadrul evenimentului Camp Jeep din Italia.

Camionetele nu sunt atat de populare in Europa dar asta nu a impiedicat mai multi constructori de automobile sa lanseze un astfel de model pe Batranul Continent. Si s-a dovedit a fi un pariu castigator pentru Nissan Navara, Mitsubishi L200, Volkswagen Amarok si chiar si pentru Mercedes-Benz X-Class.

Jeep Gladiator Rubicon

Dar din indepartata America se pregateste sa vina acum un pick-up pe cinste, dezvoltat de o companie emblematica pentru segmentul off-road. Este vorba despre Jeep si al sau Gladiator.

Jeep Gladiator Rubicon

Lansarea oficiala este programata pentru anul viitor dar Jeep intentioneaza sa expuna un exemplar la evenimentul Camp Jeep care se desfasoara in perioada 12-14 iulie in statiunea de schi San Martino di Castrozza din Italia.

Jeep Gladiator Rubicon

Cu acest prilej, americanii au oferit cateva detalii cu privire la versiunea europeana a lui Gladiator. Inainte de toate stim ca va putea fi comandat in trei niveluri de echipare, si anume Sport, Overland si Rubicon.

Jeep Gladiator Rubicon

Desi europenii nu se inteleg prea bine cu motoarele mari, fie ele si diesel, Jeep a confirmat ca Gladiator va fi echipat exclusiv cu un motor diesel de 3.0 litri care urmeaza sa dezvolte circa 260 de cai putere si 600 Nm cuplu. Resursele unitatii V6 vor fi gestionate de o cutie automata cu opt viteze iar sistemul de tractiune integrala este standard.

Jeep Gladiator Rubicon

Daca esti unul dintre acei clienti interesati de normele de emisii si asa mai departe, poti sta linistit pentru ca propulsorul este dezvoltat de divizia europeana a Aliantei Fiat-Chrysler si va include si sistem start-stop.

Jeep Gladiator Rubicon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Jeep Gladiator Rubicon
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Iulie 2019