Fiat 500 Abarth ar putea primi o cutie automata.

Fiat 500 Abarth ar putea primi o cutie automata.
Oferit momentan in compania unei transmisii manuale cu cinci rapoarte, modelul Fiat 500 Abarth ar putea fi disponibil in curand si in compania unei cutii automate de viteze.
Distribuie pe Facebook

Intr-un interviu acordat recent publicatiei WardsAuto, presedintele diviziei nord-americane a companiei Fiat a declarat ca versiunea de inalta performanta a modelului Fiat 500 va fi disponibila la un moment dat si in compania unei transmisii automate. Conform lui Tim Kuniskis, aceasta decizie a fost luata in urma solicitarilor venite din partea clientilor de peste Ocean.

In prezent, modelul Fiat 500 Abarth este disponibil spre comercializare in Statele Unite ale Americii exclusiv cu o cutie manuala cu cinci rapoarte. In ceea ce priveste vanzarile de aici, aproximativ 80% dintre exemplarele Fiat 500 Abarth sunt cumparate de barbati, in timp ce femeile reprezinta restul de 20%.

Prin viitoarea lansare de pe taram american a modelului Fiat 500C Abarth, respectiv introducerea unui versiuni echipate cu transmisie automata, oficialii diviziei de peste ocean a constructorului italian spera sa schimbe cumva sau, de ce nu, chiar sa echilibreze acest raport de forte.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Aprilie 2013