Fiat pregateste 500L Abarth

Fiat pregateste 500L Abarth
Familia de modele Abarth este pe cale sa primeasca un nou membru. Vorbim de versiunea de inalta performanta a recent-lansatului Fiat 500L, care va ascunde sub capota un propulsor turbo de 1.4 litri si 165 cai putere.
Distribuie pe Facebook
Prezent in Balocco (Italia) pentru a face cunostinta cu ultima generatie a modelului Fiat Panda 4x4, editorul unei publicatii auto din Italia a reusit sa surprinda in teste, aproape complet necamuflata, versiunea de inalta performanta a recent-lansatului Fiat 500L.

Din pacate, majoritatea informatiilor oficiale cu privire la viitorul membru al familiei Abarth lipsesc cu desavarsire la acest moment insa, spre bucuria noastra, automobilul cu pricina "purta" pe lateral un sticker care anunta prezenta sub capota a unui propulsor turbo de 1.4 litri. Un propulsor turbo de 1.4 litri si 165 cai putere, cuplat la o transmisie cu dublu ambreiaj si, cel mai probabil, sase rapoarte.

In plus, nu ar fi exclus ca noul Fiat 500L Abarth sa se laude si cu aparitia unei suspensii regandite, respectiv a unui sistem de franare pe masura valorilor maxime gazduite in cadrul compartimentului motor, lista cu bunatatii magice urmand a include de asemenea si prezenta unor atingeri speciale de ordin vizual.

Fiat pregateste 500L Abarth

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2012