Ford anunta noutati in gama FOCUS. Printre ele si o noua versiune Active X Vignale

Ford anunta noutati in gama FOCUS. Printre ele si o noua versiune Active X Vignale
  • Faruri LED, jante pe 17 si scaune imbracate in piele in standard
  • Anul viitor, gama Focus primeste un sistem mild-hybrid
  • Ford nu a anuntat inca motorizarile noii versiuni
Distribuie pe Facebook

Constructorul american de automobile a anuntat ca noua generatie Focus va primi in viitorul nu foarte indepartat o versiune Active X Vignale. Momentan nu se cunosc motorizarile pe care le vor avea clientii la dispozitie.

Actuala generatie Ford Focus are mare trecere la public. Pentru a se asigura ca modelul compact ramane unul dintre favoritii clientilor, americanii au anuntat acum cateva noutati.

Prima, si poate cea mai importanta, Focus va putea fi comandat in curand si intr-o versiune Active X Vignale. Practic, aceasta preia garda la sol ceva mai ridicata, protectiile din plastic si alte elemente de referinta de la versiunea Active si le combina cu cele ale nivelului de echipare Vignale.

Ford Focus Active X Vignale

Noul Focus Active X Vignale vine in standard cu jante din aliaj cu diametrul de 17 inch, faruri LED, plafon si oglinzi laterale negre, volan si scaune imbracate in piele, Head-up Display sau sistemul de asistenta Active Park Assist.

Din pacate, brand-ul american nu a anuntat o data concreta de lansare, lista de preturi sau motorizarile cu care va putea fi echipata aceasta noua versiune a lui Focus.

Ford Focus Active X Vignale

Ford Focus Active X Vignale

A doua noutate este sistemul mild-hybrid EcoBoost Hybrid de 48 de volti pe care il va primi anul viitor gama Focus. Americanii nu au dat nici despre acesta mai multe detalii.

Noua generatie Ford Focus poate fi comandata in Romania si costa cel putin 18.450 de euro. Versiunea de top Focus ST 3 te face sa scoti din buzunare de la 29.500 de euro in sus.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Decembrie 2019