FORD BRONCO se intoarce! NOUL MODEL a ajuns mai devreme pe internet

FORD BRONCO se intoarce! NOUL MODEL a ajuns mai devreme pe internet
  • FORD BRONCO se intoarce!
  • OUL MODEL a ajuns mai devreme pe internet
Distribuie pe Facebook

Lansarea mult anticipatului off-roader american va avea loc chiar la inceputul acestei saptamani.

Dupa o absenta de aproape doua decenii si jumatate, legendarul Ford Bronco se pregateste de o revenire spectaculoasa. Prefigurata de conceptul cu acelasi nume - prezentat in cursul anului 2004, cea de-a sasea generatie a faimosului off-roader american va debuta oficial chiar la inceputul acestei saptamani.

Pentru persoanele care si-au pierdut insa intre timp rabdarea, o fotografie oficiala a mult anticipatului automobil proiectat pentru a concura impotriva unor modele precum Jeep Wrangler a ajuns mai devreme pe internet, scotand la iveala cateva detalii extrem de interesante.

Asa cum precizam inclusiv anterior, noua generatie Ford Bronco va iesi in evidenta printr-un design patratos, puternic contrastat de blocurile optice frontale cu aspect rotunjit. Totodata, daca mai era cumva nevoie de mentionat, off-roader-ul american se va putea lauda si cu portiere, plus plafon detasabile.

Meniul specific departamentului interior ramane, cel putin la momentul de fata, un mare mister, drept pentru care ne vom indrepta atentia catre zvonurile ce anunta sub capota un benzinar cu sase cilindri in V, de 2.7 litri si aproximativ 325 sau 335 de cai putere, in functie de sursa.

Intr-un final, se pare ca mult anticipatul automobil proiectat pentru a concura impotriva unor modele precum Jeep Wrangler va mai dispune si de o unitate I4 de 2.3 litri din aceeasi familie de motorizari EcoBoost, cu 280 CP la datorie. Ca in cazul generatiei cu numarul patru a hot-hatch-ului Focus ST, evident.

Ford Bronco - Prima poza

Sursa Foto: Bronco6G

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Iulie 2020