Ford Edge poate fi de acum achizionat si in Romania. Cat costa cel mai mare SUV al marcii disponibil in Europa?

Ford Edge poate fi de acum achizionat si in Romania. Cat costa cel mai mare SUV al marcii disponibil in Europa?
  • Noul Ford Edge a fost lansat si pe piata din Romania
  • SUV-ul american porneste de la 41.600 de euro, TVA inclus
  • Versiunea de baza propune un 2.0 TDCi de 180 cai putere
Distribuie pe Facebook

Ford Motor Company a publicat preturile oficiale de achizitie pentru cel mai mare SUV al marcii disponibil in Europa, Edge, astfel ca masina poate fi de acum achizionata si in tara noastra.

Noul Edge este, in primul rand, incercarea celor de la Ford sa stopeze, pe cat posibil, popularitatea din ce in ce mai crescuta a Volkswagen-ului Touareg, Kiei Sorento sau Hyundai-ului Santa Fe in segmentul SUV-urilor mari de volum. Modelul constructorului american a fost pentru prima data prezentat oficial in Europa in toamna anului trecut, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Noul Ford Edge

Noul Ford Edge

Pretul de pornire pentru Edge, in Romania, incepe de la 41.600 de euro cu TVA inclus. In acesti bani veti primi motorul TDCi de 2.0 litri si 180 de cai putere, transmisie manuala, tractiune 4x4 si echiparea Trend. Cei care doresc versiunea Titanium vor trebui sa scoata din buzunar alti 3.000 de euro, iar cei care opteaza pentru varianta Sport, 4.500 de euro in plus fata de pretul de baza.

Versiunea cu cel mai puternic motor disponibil, cel de 2.0 litri TDCi si 210 cai putere, poate fi comandata doar cu transmisie automata in sase trepte, pentru 46.860 de euro, in echipare Titanium. Optiunea de top, Sport, costa cu 1.500 de euro mai mult.

In varianta de baza, noul Ford Edge vine cu dotari standard precum centuri spate cu airbag-uri integrate, sisteme de control ale tractiunii si stabilitatii, suspensie fata MacPherson, suspensie independenta pe spate, de tip integral-link, sistemul multimedia Sync 2 cu ecran de 8 inchi, dar sistemul MyFord Touch.

Noul Ford Edge

Noul Ford Edge

Noul Ford Edge

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Noul Ford Edge
mai multe