Ford face anuntul asteptat de toata lumea: americanii anunta lansarea noului Bronco pe piata din Europa!

Ford face anuntul asteptat de toata lumea: americanii anunta lansarea noului Bronco pe piata din Europa!
  • Ford face anuntul asteptat de toata lumea
  • Americanii anunta lansarea noului Bronco pe piata din Europa!
Distribuie pe Facebook

Ford Bronco se aventureaza pe un nou teritoriu; legendarul offroader american ajunge in Europa in volume limitate, potrivit unui comunicat de presa.

Ford a anuntat astazi ca o legenda americana vine pentru prima data in Europa, odata cu introducerea SUV-ului Bronco, exclusiv in echipare 4x4, capabila pentru off-road extrem.

Oferind capacitatea de a merge oriunde, imbunatatita cu tehnologii inteligente, Bronco in versiunea cu patru usi va fi disponibil in numar strict limitat pe pietele europene selectate, cu volanul pe stanga, de la sfarsitul anului 2023.

Ford Bronco

Ford Bronco

Designul inconfundabil la interior si exterior se inspira din modelele emblematice, inclusiv din originalul Bronco din 1966, din aspectul dur si capacitatea robusta a camionetei din seria F de pe piata americana si spiritul de performanta al lui Ford Mustang, pentru a crea un SUV cu stil unic si simt autentic al aventurii.

Bronco isi castiga porecla „G.O.A.T.” (Goes Over Any Type of Terrain) datorita unui sistem sofisticat de tractiune integrala si a tehnologiilor inovatoare pentru aventura, inclusiv Trail Control si pana la sapte moduri de conducere.

Dezvoltat din start pentru aventura, versatilul Bronco ofera caracteristici unice, cum ar fi panouri detasabile, puncte de montare integrate care sunt proiectate special pentru accesorii, precum si materiale usor de curatat, ca dotari standard. Clientii Bronco pot alege dintr-o gama larga de accesorii aprobate de Ford, toate concepute pentru o integrare perfecta si o personalizare maxima, astfel incat sa se potriveasca unei varietati de aventuri.

„Bronco este cel mai rezistent si mai versatil vehicul off-road produs de Ford, iar noua generatie imbina ADN-ul modelului original cu cele mai noi tehnologii de manevrare pe orice suprafata si o gama vasta de accesorii pentru a crea un vehicul off-road nou, remarcabil”, a declarat Matthias Tonn, inginer sef, Vehicule de Import, Ford Europa. „Dupa succesul urias al noului Bronco din SUA, suntem incantati sa aducem o parte din spiritul aventurii pentru clientii nostri din Europa.”, se precizeaza in documentionat anterior mentionat.

Ford Bronco

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze Ford Bronco
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Iulie 2022