Frankfurt Motor Show 2011: Acesta este noul Audi S6!

Atunci cand germanii de la Audi introduc un nou model de performanta - ce poarta cu mandrie logo-ul S, pasionatii de automobile sport stau si asculta entuziasmati. Totusi, nu vrei sa afli ce se intampla atunci cand constructorul din Ingolstadt prezinta nu unul, nu doua, ci trei astfel de modele.
Distribuie pe Facebook

Primul pe lista este noul Audi S6, ce va fi disponibil atat intr-o versiune sedan, cat si intr-o varianta Avant. Tendinta de downsizing inceputa odata cu lansarea modelului S5 Facelift se resimte si in cazul de fata, vechiul propuslor V10 aspirat de 5.2 litri fiind inlocuit cu o noua unitate V8 twin-turbo, de patru litri, capabila sa produca undeva in jurul a 420 cai putere si 550 Nm. Combina asta cu transmisia S tronic in sapte trepte si sistemul de tractiune integrala quatttro, iar rezultatul final nu poate fi altfel decat impresionant - pe langa o manevrabilitate exemplara, noul Audi S6 accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 4.8 secunde (4.9 secunde pentru versiunea Avant). Asa cum era de asteptat, viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h.

Frankfurt Motor Show 2011: Acesta este noul Audi S6!

Din punct de vedere estetic, ultima creatie a constructorului din Ingolstadt se remarca prin linii si forme dinamice, scoase in evidenta in special de spoilerele fata si spate redesenate, grila frontala inzestrata cu insertii de aluminiu si crom, eleronul subtil pentru portbagaj, jantele cu dimensiuni cuprinse intre 19 - 20 inci si sistemul de evacuare ce se bucura de prezenta a patru tobe de esapament. Odata ajunsi la interior, viitorii pasageri vor descoperi aceeasi atmosfera sport prezenta si la exterior. Pe scurt, asta inseamna ca germanii de la Audi au echipat cockpit-ul modelului S6 cu noi scaune, volan in trei spite, insertii de aluminiu si accente de fibra de carbon.

Frankfurt Motor Show 2011: Acesta este noul Audi S6!

La final, tinem sa reamintim ca noul Audi S6 va fi dezvaluit in premiera mondiala peste numai doua saptamani, la Frankfurt Motor Show 2011.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Noul Audi S6
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 August 2011