Galerie Foto: Noul Seat Leon SC ni se dezvaluie in toata splendoarea sa

Prezentat oficial in urma cu numai o luna, noul Seat Leon SC revine astazi in atentia noastra datorita unui nou set de fotografii publicat recent de constructorul auto spaniol.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment desfasurat in perioada 7 - 17 martie 2013, noul Seat Leon SC se remarca prin aceleasi picanterii estetice precum versiunea in cinci usi, doza de atractivitate injectata de designerii constructorului spaniol crescand insa simtitor odata cu disparitia portierelor spate.

Pe scurt, intr-o alta ordine de idei, noul Seat Leon SC se bucura de un aspect placut privirii si, multumita platformei sale modulare MQB aflate la baza, ar trebui sa se si conduca la fel de bine precum arata. Mai adaugam in meniu si gama de motorizari formata exclusiv din propulsoare supraalimentate, ce ofera puteri cuprinse intre 86 si 184 CP, iar hatchback-ul spaniol in trei usi se anunta un real succes.

Nu este insa nevoie sa ne crezi pe cuvant. Convinge-te si tu, de unul singur, aruncand o privire asupra cuprinzatoarei galerii foto, ce prezinta in detaliu noul model Seat Leon Sports Coupe.

Seat Leon SC - Galerie Foto

Seat Leon SC - Galerie Foto

Seat Leon SC - Galerie Foto

Seat Leon SC - Galerie Foto

Seat Leon SC - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (61) Poze Seat Leon SC - Galerie Foto
mai multe