Gata cu asteptarea: Honda a prezentat oficial noua sa masina. Cum arata in realitate

Gata cu asteptarea: Honda a prezentat oficial noua sa masina. Cum arata in realitate
  • Gata cu asteptarea: Honda a prezentat oficial noua sa masina
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea de ales intre o motorizare turbo si un sistem de propulsie hibrid. Potrivit primelor informatii si detalii anuntate de oficialii companiei producatoare.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 30 de zile, chiar la jumatatea acestei veri, cea mai recenta generatie a celebrei masini comercializate sub numele de CR-V stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, in urmatoarea perioada de timp, inainte ca si anul 2022 sa devina istorie, respectiva creatie se remarca in special prin grila uriasa a radiatorului, nenumarate priviri urmand sa atraga insa si jantele de pana la 19".

Honda CR-V

Honda CR-V

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului exterior continua - printre altele, cu un set de aripi proeminente, plus o pereche de stopuri masive, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv instrumente de bord digitale si scaune cu actionare electrica. Dupa cate se pare.

Nota de plata nu reprezinta - din pacate, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, un comunicat oferit, recent, presei dezvaluind, in schimb, disponibilitatea a doua versiuni de motorizare diferite. Cu marea batalie pentru clienti dandu-se - mai mult sau mai putin surprinzator, intre o varianta Turbo, de 1.5 litri si 190 CP, si o savoare Hybrid, care va combina o unitate aspirata, de 1.993 de centimetri cubi, si doua motoare electrice pentru un total egal, de aceasta data, cu 204 cai putere.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Honda CR-V
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 August 2022