Gata cu secretele: noul BMW X7 a "pozat" fara niciun fel de camuflaj. Uite cum arata SUV-ul bavarez!

Gata cu secretele: noul BMW X7 a "pozat" fara niciun fel de camuflaj. Uite cum arata SUV-ul bavarez!
  • Primele imagini patent ale noului BMW X7 au ajuns pe internet
  • Modelul de serie are un aspect similar versiunii concept din 2017
  • Productia de serie a SUV-ului bavarez va debuta chiar anul acesta
Distribuie pe Facebook

Ajunse pe internet la sfarsitul acestei saptamani, primele imagini patent ale noului BMW X7 ne arata cel mai mare SUV al companiei bavareze in toata splendoarea sa, fara niciun fel de camuflaj.

Prezentat initial sub forma de concept car, primul BMW X7 din istoria companiei bavareze se apropie cu pasi repezi de momentul intrarii in productia de serie. Asteptat in showroom-uri chiar anul viitor, noul concurent al modelelor Bentley Bentayga, Mercedes GLS si Range Rover va avea un design polarizant.

Sau, cel putin, aceasta reiese din urmatoarele imagini patent, care surprind SUV-ul cu trei randuri de scaune si sapte locuri... complet necamuflat. Respectivele fotografii scot la iveala inclusiv o grila frontala de dimensiuni mai mult decat generoase, aflata intr-o contradictie totala cu blocurile optice subtiri.

BMW X7 - Imagini patent

La interior, versiunea de productie a conceptului BMW X7 ar putea imprumuta anumite elemente de la proaspat (re)lansata Serie 8, printre care si instrumentele de bord digitale. La fel se va intampla, de ce nu, si cu noua generatie a sistemului de infotainment iDrive, care va asigura (si) control prin gesturi.

Din punct de vedere tehnic, primul SUV cu trei randuri de scaune si sapte locuri din istoria companiei bavareze se anunta similar cu modelul X5 G05. In libera traducere, concurentul lui Bentley Bentayga, Mercedes GLS si Range Rover va gazdui in compartimentul motor unitati turbo cu pana la opt cilindri.

Unele dintre acestea vor fi pe benzina, iar altele pe motorina. Va exista insa si o a treia categorie, despre varianta de serie a conceptului BMW X7 spunandu-se la momentul de fata ca va primi in anumite cazuri chiar si un motor electric, care va pune astfel bazele unui automobil cu... propulsie hibrida, evident.

BMW X7 - Imagini patent

BMW X7 - Imagini patent

BMW X7 - Imagini patent

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 August 2018