Gigantul chinez care detine marca Volvo a lansat o noua masina pe piata. Cum arata Lynk & Co 03

Gigantul chinez care detine marca Volvo a lansat o noua masina pe piata. Cum arata Lynk & Co 03
  • Lynk & Co prezinta noul 03
  • Modelul are la baza platforma suedezului Volvo XC40
  • Gama de motorizar ofera pana la 187 CP
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii au la dispozitie doua optiuni pe benzina - ambele supraalimentate, insa doar una singura cu patru cilindri in linie.

Una dintre numeroasele companii detinute de Grupul Geely, Lynk & Co a prezentat zilele acestea primele detalii si fotografii oficiale ale modelului 03. Este vorba despre un sedan compact asamblat pe platforma cu tractiune fata a suedezului Volvo XC40 care, la un moment dat, ar putea ajunge si pe Batranul Continent.

Pana atunci insa, automobilul cu pricina se va vinde doar in China, in doua variante diferite de motorizare. Intr-o alta ordine de idei, clientii vor avea de ales intre doua benzinare turbo, dupa cum urmeaza: un 1.5 litri cu trei cilindri si puterea maxima de 148 CP, respectiv un 2.0 cu patru pistoane, care produce un total de 187 CP.

Lynk & Co 03

Lynk & Co 03

Lynk & Co 03

In viitor, noul Lynk & Co 03 va fi comercializat si alaturi de un sistem de propulsie hibrid, in cadrul careia unitatea de 1.5 litri anterior mentionata va fi insotita de un motor electric si o baterie de capacitate nespecificata. Un mister raman si datele legate de viteza de top sau timpul necesar realizarii sprintului 0 - 100 km/h.

Din punct de vedere estetic, sedanul chinezesc asamblat pe platforma cu tractiune fata a modelului Volvo XC40 reprezinta o adevarata provocare, in special la nivelul partii frontale. Numeroase controverse sunt asteptate sa starneasca, ce este drept, si acele elemente de design care compun aspectul partii posterioare.

La interior, noul Lynk & Co 03 se alatura curentului instrumentelor de bord digitale, display-ul din spatele volanului multifunctional in trei spite fiind insotit de un al doilea ecran, montat in centrul consolei. Acesta controleaza sistemul de infotainment si anuleaza o mare parte dintre comenzile fizice, traditionale.

Lynk & Co 03

Lynk & Co 03

Lynk & Co 03

Lynk & Co 03

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Lynk & Co 03
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Septembrie 2018