Honda a publicat primele fotografii oficiale cu noul Civic

Honda a publicat primele fotografii oficiale cu noul Civic
  • Honda a publicat primele fotografii oficiale cu noul Civic
  • Mult anticipata premiera mondiala va avea loc pana la sfarsitul acestui an
Distribuie pe Facebook

Mult anticipata premiera mondiala va avea loc pana la sfarsitul anului curent. Potrivit ultimelor informatii acordate publicitatii.

Introdusa cu mare fast si tam-tam in urma cu mai bine de 24 de luni - inca din primavara lui 2021, cea de-a 11-a generatie a emblematicei Honda Civic se-apropie rapid de jumatatea glorioasei sale cariere. Acesta este, de altfel, si principalul motiv pentru care japonezii pregatesc lansarea unei variante imbunatatite a celebrului lor model de clasa compacta, noua versiune - anuntata la inceputul saptamanii trecute iesind numaidecat prin aspectul complet restilizat al partii frontale.

Honda Civic Facelift - Primele poze

Meniul caracteristic departamentului exterior continua, , cu o pereche de blocuri optice spate redesenate de la zero si cateva optiuni proaspete la nivelul jantelor confectionate din aliaj, in timp ce reteta de la interior ar trebui sa cuprinda - pe langa setul format din doua display-uri diferite, inclusiv o tapiterie realizata din piele, un volan cu design in trei spite, o instalatie audio de la Bose.

Daca vine vorba, in schimb, despre continutul fisei cu specificatii de ordin tehnic, ei bine, viitorul Civic Facelift se va remarca - conform asiaticilor de la Honda, in special printr-un ansamblu hybrid ce combina doua unitati electrice cu un motor aspirat in patru cilindri, cu o capacitate de 1.993 de centimetri cubi, pe benzina. Momentan, performantele sistemului de propulsie mentionat anterior nu raman - precum nota de plata, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii.

Honda Civic Facelift - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2024