Honda lanseaza masina la care VW doar viseaza. Cat costa aceasta pe piata din Romania

Honda lanseaza masina la care VW doar viseaza. Cat costa aceasta pe piata din Romania
  • Noua Honda Jazz porneste in Romania de la 23.850 de euro
  • Clientii au la dispozitie o singura varianta de motorizare
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv un airbag central
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv un sistem de propulsie hibrid, seria vestilor bune culminand cu singurul airbag central din segment.

Dezvelita oficial in toamna anului trecut, cea mai recenta generatie a subcompactei Honda Jazz se vinde pe piata din Romania la preturi incepand de la 23.850 de euro. Pretul mare este explicat de faptul ca singura motorizare oferita de masina care concureaza cu Volkswagen Polo ia forma unui sistem de propulsie hibrid, cu o putere maxima de 109 CP si un consum mediu de 4.5 litri la 100 de kilometri.

In aceasta configuratie, clasica acceleratie de la 0 la 100 km/h se realizeaza pe parcursul unui interval de aproape noua secunde si jumatate, pe cand viteza maxima se ridica la 175 de kilometri pe ora, potrivit primelor informatii oficiale.

Echiparea standard, dupa cum precizam si anterior, culmineaza cu primul airbag central din segment, cea mai recenta generatie a subcompactei Honda Jazz oferind insa, tot fara costuri suplimentare, si blocuri optice cu tehnologie LED sau jante din aliaj pe 15 inch, de exemplu. Acelasi pachet disponibil contra sumei de 23.850 de euro cuprinde inclusiv climatizare cu reglare automata a temperaturii...

... senzori de parcare fata si spate, scaune incalzite, pilot automat adaptiv, franare autonoma de urgenta, asistent pentru mentinerea benzii de rulare, recunoasterea semnelor de circulatie, compatibilitate Apple Car Play si Android Auto s.a.m.d.

Noua Honda Jazz

Noua Honda Jazz

Noua Honda Jazz

Noua Honda Jazz

Noua Honda Jazz

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Noua Honda Jazz
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Mai 2020