Hyundai este pregatit sa incerce marea cu degetul. Cand lanseaza noul Kona

Hyundai este pregatit sa incerce marea cu degetul. Cand lanseaza noul Kona
  • Hyundai a publicat un nou teaser video
  • Acesta dezvaluie data lansarii noului Kona
  • Dupa acest eveniment, crossover-ul va debuta la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Constructorul sud-coreean de automobile a publicat un nou teaser video in care apare SUV-ul Kona, dar care dezvaluie si data prezentarii oficiale, inainte de debutul din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Oficialii Hyundai au inteles directia spre care se indreapta industria auto si gusturile clientilor, asa ca in ultimii ani au pariat pe modele cu linii moderne si mai ales pe SUV-uri. Cel mai nou produs al lor este crossover-ul Kona, iar dupa o serie de imagini spion si o multime de teasere, a venit momentul sa aflam cand il vor lansa oficial.

Pentru a face acest lucru, coreenii au postat un video in care ni se spune ca noul lor model va fi dezvaluit in premiera pe 13 iunie, cel mai probabil in cadrul unui eveniment restrans. Din pacate pentru ei insa, elementul surpriza a cam disparut, deoarece prototipul a fost surprins recent fara camuflaj.

Asadar am putut observa blocurile optice fata duble, grila supradimensionata, plafonul inclinat spre spate sau stopurile inguste, montate orizontal. Noul Hyundai Kona va miza pe platforma hatchback-ului de dimensiuni reduse i20, cu care va imparti foarte multe elemente.

Gama exacta de motorizari ramane deocamdata necunoscuta, insa zvonurile vorbesc despre unitati regasite pe i20 si i30. Transmisia manuala va fi oferita cel mai probabil in standard, alaturi de o tractiune fata. Momentan nu se stie daca vom regasi tractiunea integrala pe lista de dotari optionale.

Toate aceste mistere vor fi insa elucidate pe in doua saptamani, asa ca trebuie sa mai avem putina rabdare. Dupa acest eveniment, noul Kona va debuta oficial in fata publicului larg cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt care isi va deschide portile in luna septembrie.

Distribuie pe Facebook
mai multe