Hyundai se pregateste sa lanseze o noua compacta sportiva. Uite-o cum arata in cel mai recent teaser VIDEO

Hyundai se pregateste sa lanseze o noua compacta sportiva. Uite-o cum arata in cel mai recent teaser VIDEO
  • Noua generatie Veloster va fi lansata la Detroit
  • Hyundai a publicat un teaser video
  • Ulterior va fi lansata si o versiune de performanta N
Distribuie pe Facebook

Constructorul sud-coreean de automobile intentioneaza sa prezinte cu ocazia Salonului Auto de la Detroit noua generatie a modelului Veloster. Pana atunci insa, hai sa vedem cateva dintre noutatile pe care le propune in acest teaser video.

Dupa oprirea productiei celebrului Tiburon, locul acestuia in gama a fost luat in 2011 de Veloster, o asa zisa compacta sportiva. Lansarea oficiala a avut loc cu ocazia Salonului Auto de la Detroit iar 4 ani mai tarziu in cadrul aceluiasi eveniment, modelul sud-coreean a primit un facelift. Tot din acest moment, Veloster nu a mai fost comercializat pe piata europeana, implicit nici in Romania.

La inceputul anului viitor, Hyundai va prezenta tot la Detroit noua generatie a compactei, insa pana atunci internetul va fi luat cu asalt de imaginile si clipurile video de tip teaser. In cel mai recent sunt evidentiate cateva elemente de design, inclusiv blocurile optice, forma inclinata a plafonului, eleronul sau cele doua iesiri ale sistemului de evacuare, pozitionate pe mijloc.

Gama de motorizari ramane deocamdata un mister, insa cel mai probabil noul Veloster va fi propulsat de o unitate cu patru cilindri in linie. Vestea buna este ca divizia de performanta N, condusa de fostul sef BMW M, va condimenta putin modelul sud-coreean.

Exista si o veste proasta, cel putin pentru clientii din Europa, in contextul in care nu se stie inca sigur daca si cand va aparea noua generatie Veloster pe piata europeana.

Distribuie pe Facebook
mai multe