I-au pus numele peste tot in cabina. Surprizele acestui Audi TT modificat de bulgari

I-au pus numele peste tot in cabina. Surprizele acestui Audi TT modificat de bulgari
  • Cel mai nou proiect marca Vilner are la baza un Audi TT
  • Modelul de prima generatie a primit piele de culoare maronie
  • Exteriorul dispune la randul sau de mai multe detalii noi
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou proiect de tuning al bulgarilor de la Vilner porneste de la un Audi TT de prima generatie si include... extrem de multe inscriptii cu numele modelului din Ingolstadt.

In timp ce unii ar fi preferat sa scape de el, proprietarul acestui Audi TT de prima generatie a facut tot posibilul sa readuca la viata automobilul german fabricat acum mai bine de un deceniu si jumatate, in anul 1998.

Pentru un rezultat final cat mai apropiat de perfectiune, cheia respectivului exemplar cu doua locuri si un plafon retractabil a fost inmanata specialistilor Vilner, care au trecut numaidecat la fapte.

Cea mai mare surpriza legata de acest Audi TT asamblat la sfarsitul anilor '90 si modificat recent de celebra companie bulgare de tuning are legatura, fara doar si poate, cu insertiile speciale pentru scaune si usi.

Mai exact, imediat ce au pus mana pe respectivul exemplar al automobilui german cu doua locuri si un plafon retractabil, specialistii Vilner i-au prescris un tratament cu piele fina de culoare maronie.

Piele care, la nivelul elementelor anterior mentionate, a primit la randul ei cusaturi, plus accente contrastante de culoare albastra si, mult mai interesant, o sumedenie de inscriptii cu denumirea... TT.

Daca mai conteaza acum, aceeasi companie bulgara de tuning s-a pus pe facut cateva retusuri si la exterior, Audi-ul de prima generatie parand acum mai tanar multumita detaliilor LED din interiorul blocurilor optice.

Intr-un final, cele patru cercuri caracteristice logo-ului producatorului german de automobile au fost scoase din echiparea grilei frontale, in timp ce motorul 1.8 turbo de 180 cai putere a primit o evacuare Akrapovic.

Audi TT de la Vilner

Audi TT de la Vilner

Audi TT de la Vilner

Audi TT de la Vilner

Audi TT de la Vilner

Audi TT de la Vilner

Audi TT de la Vilner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Audi TT de la Vilner
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2017