I se mai spune si X6-le saracului. Cum arata de aproape noul Renault Arkana, primul SUV coupe care se vinde ieftin

I se mai spune si X6-le saracului. Cum arata de aproape noul Renault Arkana, primul SUV coupe care se vinde ieftin
  • Renault prezinta oficial conceptul Arkana
  • Noul model anunta primul SUV coupe de volum
  • Startul productiei se da anul viitor
Distribuie pe Facebook

Renault prezinta cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Moscova conceptul primului SUV coupe din gama unui producator de volum. Potrivit informatiilor publicatie de compania franceza, noul Arkana va ajunge in showroom-uri inainte de sfarsitul anului viitor.

Anuntata chiar in dimineata zilei de joi, versiunea pentru popor a limuzinei lui Putin nu este nici pe departe singura surpriza pregatita de organizatorii editiei din acest an a Salonului Auto de la Moscova publicului larg. Lista premierelor majore continua cu Renault Arkana, conceptul care anunta primul SUV coupe din gama unui producator de volum.

O versiune de serie este planificata sa ajunga in showroom-uri inainte de sfarsitul lui 2019, modelul respectiv urmand a debuta initial... chiar pe piata din Rusia. Ulterior, acesta va fi vandut inclusiv pe continentul asiatic, mai dezvaluie compania franceza, in timp ce o comercializare in Europa este exclusa - cel putin daca facem referire la momentul de fata.

Dupa cum precizam si anterior, conceptul Renault Arkana vine cu un plafon panoramic si jante din aliaj pe 19 inch, detalii care ar putea fi insa inlaturate din meniu odata cu lansarea variantei de productie. Tot atunci vom afla, cu exactitate, si optiunile pe care primul SUV coupe din gama unui producator de volum le va oferi in cadrul gamei de motorizari.

In cazul in care zvonurile se adeveresc, modelul respectiv va fi pus in miscare de propulsoarele lui Kaptur, ambele automobile urmand a fi produse de compania franceza la aceeasi fabrica din Moscova.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 August 2018