I se mai spune si X6-le saracului. SUV-ul Coupe care se vinde la pret de Dacie

  • Renault anunta preturile primului sau SUV Coupe
  • Noul Arkana porneste de la aproximativ 14.000 de euro
  • Automobilul francez ofera doar doua motorizari
Distribuie pe Facebook

Model de baza ofera un motor de 1.6 litri si 114 CP, cuplat la o cutie manuala cu cinci rapoarte si un sistem de tractiune fata.

Anuntat inca de la sfarsitul verii trecute, initial sub forma de concept car, primul SUV Coupe din istoria companiei Renault a ajuns de curand la vanzare. Momentan doar in Rusia, acolo unde preturile noului Arkana pornesc de la 999.000 de ruble sau, daca vrei, undeva in jurul a 14.000 de euro la cursul zilei de astazi.

Botezat Life, modelul de baza gazduieste in compartimentul motor un benzinar aspirat de 1.6 litri si 114 cai putere, cuplat la o cutie manuala cu cinci rapoarte si un sistem de tractiune fata. Pentru aproape 51.000 de ruble (715 euro) in plus, clientii pot opta pentru o transmisie CVT X-Tronic, se arata in brosura oficiala.

Despre acelasi propulsor cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.598 de centimetri cubi mai trebuie spus si ca este disponibil - numai cu echiparile superioare Drive si Style, inclusiv intr-o formula care mai cuprinde si o cutie manuala cu sase rapoarte, plus un sistem de tractiune integrala. In acest caz...

... preturile de pornire urca pana la 1.169.990, respectiv 1.259.990 ruble (16.433, respectiv 17.682 de euro). Intr-un final, clientii primului SUV din istoria companiei Renault, modelul Arkana, mai pot si pentru o unitate 1.3 turbo de 150 CP, asociata transmisiei CVT X-Tronic, la care se adauga un sistem de tractiune fata ori integrala.

Renault Arkana - Galerie Foto

Renault Arkana - Galerie Foto

Renault Arkana - Galerie Foto

Renault Arkana - Galerie Foto

Renault Arkana - Galerie Foto

Renault Arkana - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (55) Poze Renault Arkana - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Iulie 2019