I se va spune si BMW-ul saracului. Bavarezii lanseaza noul 216i cu motor de 122 CP si 0 - 100 km/h in 10.3 secunde. Cat costa in Romania

I se va spune si BMW-ul saracului. Bavarezii lanseaza noul 216i cu motor de 122 CP si 0 - 100 km/h in 10.3 secunde. Cat costa in Romania
  • I se va spune si BMW-ul saracului
  • Bavarezii lanseaza noul 216i cu motor de 122 CP si 0 - 100 km/h in 10.3 secunde
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display curbat masiv, impartit in doua zone diferite de lucru.

BMW Seria 2 Active Tourer - Galerie foto

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca din prima jumatate a toamnei trecute, actualul BMW Seria 2 Active Tourer se vinde, zilele acestea, intr-un numar considerabil de savori si configuratii. Printre optiunile puse de constructorul bavarez la dispozitia cumparatorilor se regaseste, mai nou, si o varianta disponibila sub indicativul 216i, respectivul model bucurandu-se de serviciile unui motor turbo in doar trei cilindri, cu o capacitate de numai 1.5 litri - pe benzina. Comercializata si pe piata din Romania, la preturi incepand de la aproximativ 32.785 de euro, potrivit configuratorului oficial, controversata reteta isi intampina clientii alaturi de un total sinonim de 122 CP, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 km/h isi va gasi rezolvarea, cu acceleratia la podea, in 10.3 secunde.

Fisa cu specificatii tehnice continua, mai mult ori mai putin surprinzator, cu o viteza de top de 206 km/h si un consum mediu de carburant de circa 6.2-6.7 litri la 100 de kilometri, pe cand echiparea standard cuprinde inclusiv o pereche de faruri cu LED - conform brosurii de pe siteul distribuitorului local. Fara costuri suplimentare sunt oferite si transmisia automata in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, camera pentru marsarier, setul de jante din aliaj - caracterizate de un design cu cinci spite, plus un diametru de 16 inch, tapiteria realizata din stofa, volanul imbracat in piele, display-ul curbat masiv, impartit in doua zone diferite de lucru, instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii, cruise control-ul cu functie de franare.

BMW Seria 2 Active Tourer - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (156) Poze BMW Seria 2 Active Tourer - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Decembrie 2022