I se va spune si BMW-ul saracului. Cat costa in Romania noul 318i cu motor de 156 CP si 0-100 km/h in 8.4 secunde

I se va spune si BMW-ul saracului. Cat costa in Romania noul 318i cu motor de 156 CP si 0-100 km/h in 8.4 secunde
  • Noul BMW 318i porneste in Romania de la 34.450 de euro
  • Sub capota, un motor de doi litri ofera 156 de cai putere
  • Pachetul standard cuprinde inclusiv o cutie automata
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu tehnologie LED si jante din aliaj pe 16 inch, potrivit brosurii oficiale.

Dezvelita oficial chiar la inceputul acestui an, cea mai ieftina varianta din gama BMW Seria 3 se vinde pe piata din Romania la preturi incepand de la 34.450 de euro. Comercializata sub indicativul 318i, masina in cauza gazduieste sub capota un benzinar turbo de doi litri si 156 de cai putere, capabil sa rezolve ecuatia 0 - 100 km/h intr-un timp de aproximativ 8.4 secunde (+0.3 secunde pentru versiunea Touring).

Fisa cu specificatii tehnice continua cu un cuplu maxim de doar 250 de Nm, livrarea valorilor respective facandu-se exclusiv catre puntea spate, prin intermediul unei transmisii automate oferite fara costuri suplimentare.

Totodata, echiparea standard mai cuprinde si blocuri optice cu tehnologie LED, plus jante din aliaj cu diametrul de 16 inch. Situatia se repeta inclusiv in cazul climatizarii automate, a banchetei spate rabatabile, dar si a instalatiei audio cu sase difuzoare, sistemului de asistenta la parcare ori a volanului multifunctional cu design sport si asistentului pentru avertizarea parasirii benzii de rulare, de exemplu.

Vopseaua metalizata, scaunele fata si spate cu functie de incalzire, tapiteria din piele si pachetul aerodinamic M se numara, in schimb, printre dotarile disponibile optional, din categoria celor care genereaza costuri suplimentare.

Anuntata in toamna lui 2018, cu ocazia celebrului Salon Auto de la Paris, noua generatie BMW Seria 3 G30 poate fi comandata pe piata din Romania intr-un total de patru versiuni pe benzina, cinci variante pe motorina si, nu in ultimul rand, intr-o configuratie plug-in hybrid. Preturile de pornire variaza intre 34.450 de euro (318i) si 63.606 euro (M340d xDrive), potrivit detaliilor de pe site-ul importatorului local.

Noutati de la BMW

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2020