I se va spune si BMW-ul saracului. Cat costa noul 318i cu motor de 156 CP si 0-100 km/h in 8.4 secunde

I se va spune si BMW-ul saracului. Cat costa noul 318i cu motor de 156 CP si 0-100 km/h in 8.4 secunde
  • Noul BMW 318i porneste in Germania de la 36.500 de euro
  • Automobilul bavarez ofera un benzinar turbo de 156 CP
  • Pachetul standard cuprinde inclusiv o cutie automata
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv jante pe 16 inch, tapiterie din stofa, dar si pilot automat cu functie de franare.

Anuntat la sfarsitul saptamanii trecute, noul BMW 318i porneste in Germania de la 36.500 de euro. In schimbul acestei sume de bani, automobilul companiei bavareze ofera un propulsor turbo de doi litri si 156 de cai putere, care lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune spate.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in 8.4 secunde, in timp ce viteza maxima se ridica la 223 km/h.

In ceea ce priveste echiparea standard, jantele pe 16 inch, tapiteria din stofa sau pilotul automat cu functie de franare sunt doar cateva dintre dotarile ce nu lipsesc din peisaj. Alte exemple includ volan sport si servicii ConnectedDrive, potrivit configuratorului regasit pe pagina diviziei din Germania a companiei BMW.

Optional, clientii automobilului bavarez comercializat sub denumirea 318i pot opta pentru jante de pana la 19 inch, plus tapiterie din piele.

Seria echipamentelor disponibile contracost continua cu diferite ornamente interioare, din aluminiu ori lemn, si scaune fata incalzite. Cumparatorii mai pretentiosi au la dispozitie si instrumente de bord digitale, faruri cu laser, suspensie sport M, afisaj pe parbriz, trapa cu actionare electrica s.a.m.d.

Noul BMW Seria 3 este comercializat si intr-o versiune Touring, a carei acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in 8.7 secunde.

Totodata, viteza maxima a variantei in cauza este de "doar" 220 km/h, dupa cum precizam si la sfarsitul saptamanii trecute. Cat despre pretul de vanzare, ei bine... automobilul cu o caroserie in cinci portiere al companiei BMW vine cu o nota de plata de cel putin 38.050 de euro, conform configuratorului oficial.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Ianuarie 2020