Iar Masina Anului 2016 in Europa este...

Iar Masina Anului 2016 in Europa este...
  • Opel Astra K este Masina Anului 2016 in Europa
  • Pe locul doi regasim noul Volvo XC90
  • Ultima treapta a podiumului ii revine Mazdei MX-5
Distribuie pe Facebook

... Opel Astra K, cea de-a cincea generatie a popularului automobil german de clasa compacta reusind sa se impuna in fata unor nume precum Audi A4, BMW Seria 7, Jaguar XE, Mazda MX-5, Skoda Superb si Volvo XC90.

Dupa zile, saptamani si chiar luni intregi de asteptare, competitia Masina Anului 2016 in Europa si-a desemnat in cele din urma castigatorul. Prima pozitie a clasamentului a fost ocupata de cea de-a cincea generatie a modelului Opel Astra, care a reusit sa adune un total de 309 voturi din partea juriului.

Pe locul doi, la numai 15 voturi distanta, s-a clasat noul Volvo XC90, ultima treapta a podiumului fiind ocupata, intr-un mod oarecum surprinzator, de roadster-ul Mazda MX-5 - care a plecat acasa cu 202 voturi. Lista continua cu Audi A4 (189 voturi), Jaguar XE (163 voturi), respectiv Skoda Superb (147 voturi) si se incheie cu BMW Seria 7 (143 voturi).

Opel Astra - Galerie FotoOpel Astra - Galerie Foto

Revenind la marele castigator, tinem sa reamintim ca cea de-a cincea generatie a modelului Opel Astra porneste in Romania de la 15.100 euro. Noul automobil german de clasa compacta impresioneaza in special prin greutatea redusa, acesta reusind sa dea jos cu pana la 200 de kilograme comparativ cu predecesorul sau.

Vestile bune continua la nivelul gamei de motorizari, clientii avand la dispozitie inclusiv o versiune turbodiesel de 1.6 litri si 110 cai putere capabila sa consume numai 3.5 litri de carburant la 100 de kilometri. Cei care pun accentul pe sportivitate pot opta, in schimb, pentru o varianta turbo tot de 1.6 litri, dar pe benzina si cu 200 CP in dreptul puterii maxime.

Cea de-a cincea generatie a modelului Opel Astra reuseste sa se faca remarcata si la nivel de dotari disponibile, printre echipamentele de top oferite de noul automobil german de clasa compacta numarandu-se faruri Matrix LED, sistem de infotainment compatibil cu tehnologiile Android Auto si Apple CarPlay sau scaun pentru sofer cu reglare electrica pe 18 directii, respectiv functii de masaj si ventilatie.

Opel Astra - Galerie Foto

Opel Astra - Galerie Foto

Opel Astra - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (137) Poze Opel Astra - Galerie Foto
mai multe