Il poti confunda foarte usor cu un Seria 7. Primele IMAGINI REALE cu noul BMW Seria 5 G30

Il poti confunda foarte usor cu un Seria 7. Primele IMAGINI REALE cu noul BMW Seria 5 G30
  • Noul BMW Seria 5 a debutat oficial la mijlocul acestei luni
  • Automobilul bavarez dispune de o platforma din aluminiu, otel si magneziu
  • Clientii vor putea opta pentru versiuni cu pana la 462 CP
Distribuie pe Facebook

Anuntat in urma cu aproximativ doua saptamani, noul BMW Seria 5 nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni. Ba dimpotriva.

Cum arata insa in realitate cea mai recenta generatie a modelului bavarez de clasa mare, ei bine... abia astazi aflam raspunsul la aceasta intrebare.

Dar nu inainte de a reaminti ca la baza se regaseste o platforma din aluminiu, otel si magneziu, care salveaza pana la 100 kg comparativ cu reiteratia anterioara.

Sau ca, in premiera pentru BMW Seria 5, gama de motorizari cuprinde inclusiv o versiune M550i xDrive, acompaniata de o unitate V8 bi-turbo de 4.4 litri.

Noul BMW Seria 5 - Poze reale

Una care, multumita celor 462 de cai putere livrati ambelor punti, are nevoie sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in exact patru secunde.

In schimb, pentru clientii care prefera eficienta, cea mai recenta generatie a modelului bavarez de clasa mare anunta o varianta 520d EfficientDynamics.

Echipata cu un turbodiesel de doi litri si 190 CP, respectiv o cutie Steptronic in opt trepte de viteze, aceasta parcurge 100 km cu doar 3.9 litri de motorina.

Tot la capitolul sisteme de propulsie disponibile mai putem preciza, dupa cum dezvaluiam si anterior, un 530i in patru cilindri, de doi litri si 252 de cai putere.

Noul BMW Seria 5 - Poze reale

Noul BMW Seria 5 - Poze realeNoul BMW Seria 5 - Poze reale

Noul BMW Seria 5 - Poze reale

Ori un 540i in sase cilindri, de trei litri si 340 de cai putere. Sau un 530d in sase cilindri, de trei litri si 265 de cai putere, in cazul in care te intrebai.

La final, avem de precizat si hibridul BMW 530e iPerformance, insotit de un benzinar in patru cilindri si un motor electric pentru o putere maxima de 252 CP.

Asadar, acestea fiind spuse - sau, mai bine zis, reamintite, revenim la subiectul principal al materialului cu pricina, si anume primele poze reale ale noului G30.

Noul BMW Seria 5 - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Noul BMW Seria 5 - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Octombrie 2016