IMAGINI DIN ROMANIA cu noua Dacia Duster. Uite cum arata masina de la Mioveni in versiunea cu AC si fara sistemul MediaNav

IMAGINI DIN ROMANIA cu noua Dacia Duster. Uite cum arata masina de la Mioveni in versiunea cu AC si fara sistemul MediaNav
  • Dacia a lansat la Frankfurt o noua generatie a modelului Duster
  • Crossover-ul de la Mioveni se lauda cu un design atragator si tehnologii noi
  • Gama de motorizari va fi formata din trei unitati complet diferite
Distribuie pe Facebook

La mai putin de doua saptamani distanta de la premiera sa mondiala, celebrata cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, noua Dacia Duster a fost lansata si in Romania.

Dacia a lansat la inceputul acestei toamne, cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, o noua generatie a modelului de mare succes Duster.

Asa cum precizam si la momentul respectiv, crossover-ul companiei de la Mioveni se remarca acum la exterior prin blocuri optice restilizate si aripi laterale bombate, cu jante din aliaj de pana la 17 inch, printre altele.

La interior, cea de-a doua generatie a modelului Dacia Duster schimba macazul si mizeaza pe un aspect complet nou, cu un volan multifunctional in patru spite si trei guri de ventilatie la nivelul consolei centrale.

In functie de echiparea si optionalele bifate de client, crossover-ul companiei de la Mioveni isi mai intampina pasagerii inclusiv alaturi de un buton pentru pornirea motorului, climatizare automata si sistemul MediaNAV.

Urmatorul material video surprinde insa un aspect mai putin cunoscut al generatiei cu numarul doi a modelului Dacia Duster, si anume cum arata automobilul respectiv in versiunea cu AC si fara ecranul tactil din bord.

Crossover-ul de la Mioveni va fi disponibil la vanzare alaturi de trei motorizari diferite, cumparatorii avand de ales intre un benzinar aspirat de 1.6 litri si 115 CP, un benzinar turbo de 1.2 litri si 125 CP si un turbodiesel de 1.5 litri.

Potrivit primelor informatii, singurul propulsor pe motorina pe care cea de-a doua generatie a modelului Dacia Duster il va oferi va fi comercializat in doua variante de putere: cu 90 sau 110 CP sub capota.

Fisa tehnica a noului crossover de la Mioveni va fi si de-aceasta data completata, de la caz la caz, de o cutie manuala sau una automata, cu dublu ambreiaj si un sistem de tractiune fata sau integrala.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Septembrie 2017