Imagini spectaculoase cu NOUL TOUAREG. Volkswagen ne arata pentru prima oara interiorul SUV-ului german

Imagini spectaculoase cu NOUL TOUAREG. Volkswagen ne arata pentru prima oara interiorul SUV-ului german
  • Volkswagen publica primele fotografii interioare ale noului Touareg
  • Germanii anunta doua display-uri integrate la nivelul panoului de bord
  • Compania vorbeste si despre un asistent pentru vederea pe timp de noapte
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a luat cu asalt internetul in aceasta dimineata si a publicat primele fotografii oficiale cu interiorul noului Touareg. Lansarea oficiala a SUV-ului german, care va bifa generatia cu numarul trei, a fost programata pentru data de 23 a lunii martie.

Sfarsitul acestei saptamani vine cu o surpriza de proportii pentru persoanele care asteapta cu nerabdare debutul noului Volkswagen Touareg, compania germana publicand in urma cu doar cateva momente primele fotografii oficiale cu interiorul viitorului SUV de clasa mare din Wolfsburg.

In acelasi timp, ziua de astazi ne aduce si primele informatii oficiale cu privire la mult trambitata tehnologie Innovision Cockpit, care cuprinde doua display-uri de dimensiuni generoase: unul de 12 inch pentru afisarea instrumentelor de bord, altul de 15 inch pentru controlul functiilor masinii.

Totodata, germanii de la Volkswagen au mai profitat de aceasta ultima "aparitie" in presa a noului Touareg si pentru a dezvalui ca viitorul SUV de clasa mare din Wolfsburg va beneficia inclusiv de suspensie pe aer, de directie integrala, dar si de un asistent pentru vederea pe timp de noapte.

Lipsesc in continuare specificatiile de ordin tehnic, drept pentru care vom aduce inca o data in discutie zvonurile potrivit carora clientii vor avea la dispozitie chiar si motorizari cu opt cilindri in V, echipate cu un sistem de supraalimentare bi-turbo, atat pe benzina, cat si pe motorina.

Programat sa debuteze in premiera mondiala pe data de 23 a acestei luni, cu ocazia unui eveniment special organizat la Beijing, in China, noul Volkswagen Touareg va imprumuta platforma MLB Evo a modelelor Audi Q7, Bentley Bentayga, Lamborghini Urus si Porsche Cayenne.

Comparativ cu generatia actuala, viitorul SUV de clasa mare din Wolfsburg ar urma sa castige aproximativ 60 de milimetri la nivelul lungimii totale, in timp ce greutatea va scadea cu circa 65 de kilograme, astfel ca versiunea entry-level va cobori sub pragul celor doua tone.

VW Touareg - Interior

VW Touareg - Interior

VW Touareg - Interior

VW Touareg - Interior

VW Touareg - Interior

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze VW Touareg - Interior
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Martie 2018