Ultimele zvonuri despre noul Volkswagen Touareg: motor V8 twin-turbodiesel si ecran curbat de 28 de inch

Ultimele zvonuri despre noul Volkswagen Touareg: motor V8 twin-turbodiesel si ecran curbat de 28 de inch
  • Apar noi informatii despre urmatorul Volkswagen Touareg
  • Gama de motorizari va cuprinde inclusiv un V8 twin-turbodiesel
  • Interiorul promite un ecran curbat cu diagonala de 28 inch
Distribuie pe Facebook

Lansarea noului Volkswagen Touareg se apropie cu pasi repezi. Cea de-a treia generatie a SUV-ului german va debuta oficial la sfarsitul lunii viitoare. Alaturi de o motorizare V8 twin-turbodiesel si un ecran curbat de 28 de inch, spun zvonurile.

Chiar daca au mai ramas doar sase saptamani pana la prima lui aparitie in public, Volkswagen refuza in continuare sa dezvaluie primele detalii cu privire la urmatoarea generatie a modelului Touareg.

Noroc cu informatiile pe surse, care precizeaza ca noul SUV al companiei germane va fi disponibil la vanzare inclusiv intr-o varianta de motorizare V8 twin-turbodiesel, cu o putere maxima inca necunoscuta.

Totodata, se pare ca viitorii clienti ai automobilului din Wolfsburg vor mai putea opta si pentru un V8 twin-turbo pe benzina, lista cu optiuni fiind asteptata sa cuprinde si cateva propulsoare cu sase cilindri in V.

Daca zvonurile se adeveresc, noul Volkswagen Touareg va lua aproximativ 60 mm in lungime comparativ cu generatia actuala, in timp ce greutatea va scadea cu 65 kg, sub pragul de 2 tone pentru versiunea entry-level.

La baza urmatorului SUV al companiei germane se va afla celebra arhitectura MLB Evo, folosita totodata si de modele precum Audi Q7, Bentley Bentayga, Lamborghini Urus ori Porsche Cayenne, daca vrei.

In ceea ce priveste pachetul tehnologic, viitorii clienti ai automobilului din Wolfsburg vor fi intampinati - in standard sau optional, cu suspensie pe aer, rulare autonoma de nivel trei, plus directie integrala.

Mai mult decat atat, urmatoarea generatie a modelului Volkswagen Touareg promite si unul dintre cele mai mari cockpit-uri digitale din segment, cunoscut sub denumirea de Innovision Cockpit.

Potrivit unor informatii neoficiale, oferite de persoane familiare cu noul SUV al companiei germane, sistemul cu pricina consta intr-un ecran curbat cu diagonala de 28 inch, pe care vor fi afisate si ceasurile de bord.

Absolut toate detaliile referitoare la viitorul automobil din Wolfsburg vor fi publicate in cursul lunii martie, cel mai probabil cu cateva zile bune inaintea premierei mondiale programata pentru data de 23.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Februarie 2018