Imaginile asteptate de tot poporul sunt aici. Cum arata interiorul noului Duster

  • Schitele interiorului noului Duster au fost scapate pe internet
  • Se poate observa volanul in patru spite si finisaje superioare
  • Debuteaza oficial pe 12 septembrie la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Primele schite care tradeaza interiorul noii generatii Dacia Duster au fost scapate cu putin timp in urma pe internet. SUV-ul romanesc va debuta pe 12 septembrie cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Dupa luni intregi in care am putut vedea prototipul noului Duster in teste, acoperit de camuflaj, Dacia a publicat cu cateva zile in urma primele poze oficiale care arata SUV-ul in toata splendoarea lui.

Schite interior Dacia Duster

Aceste imagini aratau o evolutie a design-ului actual, cu o grila a radiatorului mai mare, blocuri de lumini cu semnatura LED, o forma diferita pentru stopuri si scuturi ceva mai pronuntate atat in fata cat si in spate.

Schite interior Dacia Duster

Singura necunoscuta ramasese interiorul, insa forta internetului a castigat din nou, iar primele schite au fost scapate cu putin timp in urma in spatiul virtual. La prima vedere se pot observa materiale si finisaje net superioare modelului pe care il inlocuieste, ceea ce este cu siguranta un lucru bun.

Schite interior Dacia Duster

Mai departe avem volanul multi-functional cu patru spite, regasit deasemenea si pe noul Logan, mai multe ornamente din aluminiu, trei guri de aerisire in partea superioara a bordului, un display de dimensiuni considerabile pentru sistemul de infotainment, un buton circular pozitionat in fata schimbatorului de viteze, care controleaza cel mai probabil sistemul de tractiune, scaune mai confortabile si nu in ultimul rand o tema bicolora pentru tapiterie.

Schite interior Dacia Duster

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, aceste imagini sunt doar schite, asa ca va fi interesant de vazut cate din aceste elemente se vor regasi pe versiunea de productie. Acest lucru, dar si mai multe detalii, vom afla cu siguranta in zilele sau saptamanile urmatoare.

Schite interior Dacia Duster

Noua generatie Dacia Duster debuteaza oficial pe 12 septembrie cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Schite interior Dacia Duster

Schite interior Dacia Duster

Schite interior Dacia Duster

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Schite interior Dacia Duster
mai multe