Imaginile care baga frica in sefii Volkswagen. Opel prezinta oficial noul Astra. Cum arata in realitate

Imaginile care baga frica in sefii Volkswagen. Opel prezinta oficial noul Astra. Cum arata in realitate
  • Imaginile care baga frica in sefii Volkswagen
  • Opel prezinta oficial noul Astra
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie o gama variata de motorizari pe benzina si motorina, insa din peisaj nu vor lipsi nici sistemele de propulsie de tip plug-in hybrid.

Prezentata publicului larg chiar la jumatatea verii anului 2021, mult anticipata generatie cu numarul sase a binecunoscutei game oferite de Opel sub denumirea de Astra stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior la interior, aceasta se remarca numaidecat prin aspectul familiar al partii frontale - cu farurile incadrate de un panou finisat in negru lucios, proiectoarele de ceata minuscule si capota caracterizata de o linie inaltata pe mijloc, daca mai trebuia cumva precizat.

Opel Astra

Opel Astra

Lista atractiilor principale continua cu aripile laterale (extrem de) bine conturate, cu jantele din aliaj cu design proaspat, cu montantii A si B si plafonul in negru, stalpii posteriori in culoarea caroseriei si stopurile redesenate de la zero, dupa cum reiese si din primele fotografii date publicitatii.

De cealalta parte a portierelor - departe de privirile insistente ale curiosilor, mult anticipata generatie cu numarul sase a binecunoscutei game oferite de Opel sub denumirea de Astra adopta doua displayuri color la nivelul plansei de bord, ambele de dimensiuni deloc neglijabile. Inutil de mentionat, unul dintre acestea gazduieste noile ceasuri digitale din spatele volanului cu trei spite, pe cand celalalt deserveste sistemul de infotainment compatibil cu aplicatiile Apple CarPlay si Android Auto.

Construita pe platforma EMP2 a Grupului PSA, respectiva masina a pregatit, sub capota, atat un benzinar de 1.2 litri si 110 sau 130 CP, cat si un diesel de 1.5 litri si 130 CP, clientii urmand a avea la dispozitie si doua optiuni PHEV, cu un benzinar de 1.6 litri, un motor electric si pana la 180 ori 225 CP.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Opel Astra
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Septembrie 2021