Imaginile care baga frica in sefii Volkswagen. Opel prezinta oficial noul Astra. Galerie foto completa

Imaginile care baga frica in sefii Volkswagen. Opel prezinta oficial noul Astra. Galerie foto completa
  • Imaginile care baga frica in sefii Volkswagen
  • Opel prezinta oficial noul Astra
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie nenumarate motorizari pe benzina si motorina, insa din peisaj nu lipesc nici sistemele de propulsie de tip plug-in hybrid.

Prezentat publicului larg inca de la jumatatea verii anului 2021, noul Astra a revenit de curand, chiar zilele trecute, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: Opel a publicat zeci de fotografii si imagini proaspete cu modelul proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum Volkswagen Golf, bineinteles.

Construita pe platforma EMP2 a Grupului PSA, respectiva compacta masoara acum 4.374 de milimetri in lungime, un plus de patru milimetri comparativ cu generatia anterioara, daca mai trebuia precizat.

Opel Astra - Galerie Foto

Opel Astra - Galerie Foto

Opel Astra - Galerie Foto

Acelasi prim comunicat oficial de presa anunta, de asemenea, si o latime mai mare cu 51 de milimetri decat anterior, pe cand ampatamentul a crescut cu aproximativ 13 milimetri. Comparativ cu predecesorul sau, noul Opel Astra a pierdut circa 15 milimetri la nivelul inaltimii, sustine conducerea companiei producatoare.

De cealalta parte, reteta specifica departamentului estetic cuprinde inclusiv parte frontala familiara, cu farurile incadrate de un panou finisat in negru lucios si capota caracterizata de o linie inaltata pe mijloc.

Meniul de la exterior continua cu proiectoarele de ceata minuscule, acompaniate de aripi laterale extrem de bine conturate si jante cu design proaspat. Noul Astra a mai primit, din partea designilor Opel, si un plafon, plus montantii A si B in negru, stalpi posteriori in culoarea caroseriei si stopuri redesenate de la zero.

In cabina, respectiva compacta se lauda cu doua display-uri intr-o rama curbata, modelul proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum Volkswagen Golf pastrand insa si unele comenzi fizice.

Oferit pe platforma EMP2 a Grupului PSA, acesta mizeaza pe un benzinar I3 turbo, de 1.2 litri si 110 sau 130 CP. De 130 CP dispune si propulsorul I4 diesel de 1.5 litri, in timp ce sistemele plug-in hybrid, acompaniate de un benzinar I4 turbo, de 1.6 litri, un motor electric si o baterie de 12.4 kWh, dezvolta 180 sau 225 CP.

Opel Astra - Galerie Foto

Opel Astra - Galerie Foto

Opel Astra - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Opel Astra - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Septembrie 2021