Imaginile care le dau fiori bavarezilor. Noua masina de la Mercedes vine sa dea BMW X7 jos de pe tron

Imaginile care le dau fiori bavarezilor. Noua masina de la Mercedes vine sa dea BMW X7 jos de pe tron
  • Primele fotografii oficiale ale noului Mercedes GLS au ajuns pe internet
  • Automobilul companiei germane debuteaza oficial in aceasta saptamana
  • Principalul concurent al SUV-ului din Stuttgart este modelul BMW X7
Distribuie pe Facebook

Mai multe fotografii oficiale ale viitorului GLS au scapat pe internet in cursul acestei dimineti, cu doar patru zile inaintea lansarii publice din cadrul evenimentului New York International Auto Show 2019.

Organizata in perioada 19 - 29 aprilie, editia din acest an a Salonului Auto International de la New York va marca debutul unei noi generatii a modelului Mercedes GLS. Pentru multi insa, SUV-ul companiei germane nu mai reprezinta niciun mister - si totul dupa ce sase fotografii oficiale au ajuns pe internet.

Privita de la exterior spre interior, masina care concureaza cu BMW X7 prezinta un design familiar, inspirat pe alocuri de proaspat (re)lansatul GLE. Cel mai bun exemplu in acest sens il reprezinta panoul de bord, care preia in totalite, fara nicio modificare, configuratia cu doua display-uri color, de dimensiuni generoase.

Noul Mercedes GLS - Primele poze

Cat despre aspectul caroseriei in cinci portiere, urmatoarea generatie a modelului Mercedes GLS mizeaza mai degraba pe o evolutie a retetei actuale, cu modificari la nivel de detaliu, decat pe o revolutie. In acest mod se explica si asemanarile dintre viitorul SUV al companiei germane si automobilul pe care il inlocuieste.

In ceea ce priveste gama de motorizari, masina care concureaza cu BMW X7 este asteptata in showroom-uri alaturi de optiuni variate, pe benzina si motorina, cu pana la opt cilindri in dotare. Pentru un plus de sportivitate si eficienta, anumite unitati ar putea primi ajutor din partea unui sistem de propulsie micro-hibrid.

La final, despre noua generatie a modelului Mercedes GLS se mai spune si ca va oferi, in premiera absoluta, versiune Maybach. Daca zvonurile se adeveresc, aceasta va dispune de spoilere fata si spate restilizate, jante din aliaj cu design unic, plus o serie de elemente, dotari si echipamente specifice luxului suprem.

Noul Mercedes GLS - Primele poze

Noul Mercedes GLS - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Noul Mercedes GLS - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Aprilie 2019