Imaginile care le dau fiori nemtilor. Noul Cadillac Escalade vine sa dea BMW X7 si Mercedes GLS jos de pe tron

Imaginile care le dau fiori nemtilor. Noul Cadillac Escalade vine sa dea BMW X7 si Mercedes GLS jos de pe tron
  • Cadillac publica primele fotografii si informatii oficiale cu privire la cea de-a cincea generatie a celebrului Escalade
  • Disponibil la vanzare din vara, noul model propune inclusiv o suspensie spate independenta, plus un propulsor I6 diesel
  • Meniul disponibil continua cu trei display-uri color la nivel de bord si un sistem audio care cuprinde 36 de difuzoare
Distribuie pe Facebook

Printre elementele principale de atractie ale impozantului SUV american se numara inclusiv o motorizare diesel cu capacitatea de trei litri si undeva in jurul a 277 de cai putere, oferita in premiera absoluta.

Impinsi de la spate de mai multe fotografii neoficiale ajunse pe internet la mijlocul lunii decembrie, sefii grupului General Motors au pus in cele din urma capat asteptarii si au publicat toate materialele referitoare la generatia cu numarul cinci a celebrului Cadillac Escalade. Disponibila la vanzare incepand cu vara acestui an, noua masina a americanilor vine cu un design impozant, dominat de o grila supradimensionata a radiatorului.

Numeroase priviri vor atrage, de asemenea, si blocurile optice posterioare, la randul lor masive, meniul exterior fiind completat de diferite accente cromate.

Noul Cadillac Escalade

Noul Cadillac Escalade

Noul Cadillac Escalade

Noul Cadillac Escalade

La interior, departe de privirile curiosilor, aceeasi generatie cu numarul cinci a celebrului Cadillac Escalade se poate lauda cu o configuratie cu trei display-uri la nivelul panoului de bord, cel mai generos masurand 16.9 inch si avand sarcina de a gazdui comenzile sistemului de infotainment. Urmatorul pe lista, ecranul insarcinat cu afisarea instrumentelor de bord digitale si complet configurabile mizeaza pe o diagonala de "doar" 14.2 inch.

Dupa cum precizam si anterior, respectivele display-uri beneficiaza de tehnologia OLED si ofera o densitate de pixeli dubla comparativ cu televiziunea 4K.

Asemeni competitorilor sai directi, capitol care aduce in prim plan SUV-urile germane de lux BMW X7 si Mercedes GLS, masina americanilor de la General Motors vine cu trei randuri de scaune si spatiu pentru pana la sapte persoane. Inutil de mentionat, pasagerii se vor bucura si in cazul de fata de multiple dotari si echipamente menite sa genereze o doza maxima de confort, inclusiv un sistem audio format din 36 de difuzoare.

Construit pe o platforma complet noua, care cuprinde aceasta data si o suspensie independenta pe puntea spate, proaspat (re)lansatul Cadillac Escalade...

... surprinde si la capitolul motorizari, acolo unde clientii vor avea pentru prima data la dispozitie o unitate diesel. Vorbim, mai precis, despre un motor cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri, care dezvolta undeva in jurul a 277 de cai putere - si, daca mai era nevoie de precizat, insoteste clasicul propulsor V8 de 6.2 litri, ce livreaza in continuare 420 CP.

Noul Cadillac Escalade

Noul Cadillac Escalade

Noul Cadillac Escalade

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (65) Poze Noul Cadillac Escalade
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Februarie 2020