Inca o palma data nemtilor. Noua masina de peste Ocean va fi prima din lume care ofera aceasta tehnologie

Inca o palma data nemtilor. Noua masina de peste Ocean va fi prima din lume care ofera aceasta tehnologie
  • Cadillac publica primele informatii oficiale cu privire la urmatoarea generatie a faimosului Escalade
  • Noua masina de peste Ocean va oferi primul display curbat cu tehnologie OLED si diagonala de 38 de inch
  • Debutul oficial a fost programat pentru inceputul lunii februarie a anului viitor (4 februarie 2020)
Distribuie pe Facebook

Programata sa debuteze in luna februarie a anului viitor, cea de-a cincea generatie a faimosului Cadillac Escalade va beneficia - in premiera absoluta pentru industria auto - de un display curbat OLED cu diagonala de 38 de inch.

Scapata pe internet la finele saptamanii trecute, cea de-a cincea generatie a faimosului Cadillac Escalade a reusit sa starneasca numeroase controverse din pricina design-ului sau exterior. Noua masina de peste Ocean spera sa cucereasca insa clientii...

... multumita echipamentelor din dotare: va fi prima din lume care va miza pe un display curbat cu tehnologie LED si diagonala totala de peste 38 de inch, au anuntat astazi oficialii companiei.

Aceiasi sefi de la Cadillac au mai dezvaluit si ca solutia respectiva va oferi o densitate de pixeli dubla comparativ cu televiziunea 4K. Si tot astazi aflam inclusiv data la care cea de-a cincea generatie a faimosului Escalade va sosi in fata publicului larg.

4 februarie 2020, Los Angeles: acestea sunt singurele elemente pe care persoanele interesate (intr-un fel sau altul) de noua masina de peste Ocean trebuie sa le tina minte, au mai adaugat oficialii companiei.

Pe plan tehnic, cea de-a cincea generatie a faimosului Cadillac Escalade ramane un mare mister, insa ultimele zvonuri vorbesc despre o gama variata de motorizari. Una care ar putea cuprinde chiar si un V8 supraalimentat cu capacitatea cilindrica de 6.2 litri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Decembrie 2019