Imaginile care le dau fiori nemtilor. Noul Range Rover Sport vine sa dea BMW X5 si Mercedes GLE jos de pe tron. Cum arata in realitate

Imaginile care le dau fiori nemtilor. Noul Range Rover Sport vine sa dea BMW X5 si Mercedes GLE jos de pe tron. Cum arata in realitate
  • Imaginile care le dau fiori nemtilor
  • Noul Range Rover Sport vine sa dea BMW X5 si Mercedes GLE jos de pe tron
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie o gama variata de motorizari electrificate cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri - unele pe benzina, altele pe motorina, acestora alaturandu-li-se un V8 de 4.395 de centimetri cubi si undeva in jurul a 530 de cai putere.

Asa cum au promis la sfarsitul lunii aprilie, britanicii de la Land Rover au lansat - la inceputul saptamanii trecute, marti, in data de 10 mai 2022, un nou Range Rover Sport, modelul proiectat pentru a continua lupta cu BMW X5 si Mercedes GLE, care dureaza de aproximativ 17 ani, remarcandu-se printr-un aspect familiar, specialistii departamentului de design alegand sa se concentreze mai degraba pe modificarea anumitor ingrediente exterioare / interioare decat pe a intregii retete.

Noul Range Rover Sport

Construita pe platforma MLA-Flex - asemeni versiunii standard, gama disponibila la preturi incepand de la 93.000 de euro, daca vine vorba despre piata din Germania, este cu circa 67 de milimetri mai lunga decat anterior si anunta inclusiv o rigiditate torsionala cu pana la 35% mai mare, potrivit companiei producatoare.

Vestile mai mult sau mai putin bune - de la caz la caz, in functie si de unghiul din care priveste fiecare in parte, continua cu un pachet tehnologic cuprinzator, printre dotarile si echipamentele puse la dispozitia cumparatorilor numarandu-se si faruri cu matrice de LED-uri, directie integrala ori scaune cu functie de masaj - modelul proiectat pentru a continua lupta cu BMW X5 si Mercedes GLE bucurandu-se si de ceasuri de bord digitale, de display central curbat, de pana la 29 de boxe etc.

Respectiva gama a mai pregatit - asa cum spuneam si anterior, in randurile de mai sus, diferite motorizari electrificate cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri, unele pe benzina, altele pe motorina, acestora alaturandu-li-se un V8 de 4.395 de centimetri cubi si undeva in jurul a 530 de cai putere, aparent.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (151) Poze Noul Range Rover Sport
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Mai 2022