In sfarsit, a sosit si in Romania. Pretul noului Zafira si al optiunilor sale

In sfarsit, a sosit si in Romania. Pretul noului Zafira si al optiunilor sale
  • Noul Opel Zafira porneste de la 20.600 euro
  • Versiunea de baza are un motor de 1.4 litri si 120 CP
  • Monovolumul german depaseste 30.000 euro cu toate optiunile
Distribuie pe Facebook

Dupa saptamani si luni intregi de asteptare, noul Opel Zafira a debarcat si in Romania. Monovolumul producatorului auto german este disponibil de la 20.600 euro si in doua versiuni de echipare.

Anuntat cu surle si trambite la inceputul acestei veri, noul Opel Zafira nu mai are nevoie de niciun fel de introducere sau prezentare. Monovolumul care a reusit sa dea intreaga Europa pe spate cu design-ul sau si echipamentele din dotare a debutat recent si pe piata din Romania, clientii modelului german avand de scos din buzunare un minimum de 20.600 de euro.

Respectiva suma de bani garanteaza serviciile unei motorizari pe benzina de 1.4 litri si 120 de cai putere, care are nevoie de aproximativ 6.4 - 6.7 litri de carburant pentru a parcurge clasica distanta de 100 de kilometri. Lista cu dotari standard cuprinde transmisie manuala in sase rapoarte, aer conditionat, dar si geamuri electrice sau sistem audio cu patru difuzoare.

Opel Zafira Facelift - Galerie FotoOpel Zafira Facelift - Galerie Foto

Pentru un minimum de 1.390 de euro, noul Opel Zafira ofera in versiunea de baza Edition faruri cu matrice de LED-uri, plus stopuri pe baza de tehnologie LED, in timp ce volanul si scaunele fata incalzite sunt - de exemplu, 650 de euro. Costul climatizarii automate porneste de la 350 de euro, in timp ce sistemul de navigatie este 950 de euro sau chiar mai mult.

La polul opus regasim varianta Innovation cu motor diesel de doi litri si 170 de cai putere. In cazul de fata, nota de plata incepe de la 27.680 de euro si cuprinde transmisie automata in sase rapoarte, faruri LED Matrix, stopuri pe baza de tehnologie LED, dar si climatizare automata, geamuri electrice, asistentul personal Opel OnStar sau un al treilea rand de scaune.

Asadar, celor aflati in cautarea monovolumului perfect nu le mai raman de bifat decat volanul si scaunele fata incalzite (650 de euro), parbrizul panoramic (1.060 de euro), sistemul de incalzire auxiliar (1.350 de euro) sau navigatia (950 de euro), camera pentru marsarier (970 de euro), respectiv pachetul OPC Line (970 de euro) si suspensia Flex-Ride (920 de euro).

Opel Zafira Facelift - Galerie Foto

Opel Zafira Facelift - Galerie FotoOpel Zafira Facelift - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (94) Poze Opel Zafira Facelift - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Septembrie 2016