Inca o palma data haterilor. O Dacie este Masina Anului 2021 in Marea Britanie

Inca o palma data haterilor. O Dacie este Masina Anului 2021 in Marea Britanie
  • Inca o palma data haterilor
  • O Dacie este Masina Anului 2021 in Marea Britanie
Distribuie pe Facebook

Subcompacta companiei de la Mioveni s-a impus in fata unor produse precum Fiat 500, Kia Sorento, Skoda Octavia iV, Volkswagen ID.3, BMW Seria 4 si Porsche Taycan.

Noua Dacie Sandero a fost desemnata, de catre jurnalistii publicatiei What Car? din Marea Britanie, Masina Anului 2021. Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei luni si jumatate, alaturi de cea mai recenta generatie a gamelor Logan si Sandero Stepway, subcompacta companiei de la Mioveni a reusit sa se impuna si la categoria Small Car of the Year a aceleiasi gale organizate de What Car?.

Pe piata din Marea Britanie, noua Dacie Sandero porneste de la doar 7.995 de lire sterline, clientii primind, in schimbul respectivei sume de bani, o motorizare in trei cilindri, de un litru si 65 de cai.

Cea mai accesibila varianta a subcompactei regasite in portofoliul companiei de la Mioveni mai ofera, din punct de vedere tehnic, si o cutie manuala in cinci rapoarte, plus un sistem de tractiune fata. Echiparea standard cuprinde inclusiv lumini de zi cu tehnologie LED, jante din otel cu diametrul de (numai) 15 inch, dar si airbag-uri frontale, laterale si de tip cortina, geamuri fata cu actionare electrica etc.

In configuratia de top, noua Dacie Sandero, care a castigat un premiu extrem de important si luna decembrie a anului 2020, costa 12.795 de lire sterline, fara a lua in calcul dotarile optionale.

Noile Dacia Sandero si Dacia Sandero Stepway

Noile Dacia Sandero si Dacia Sandero Stepway

Noile Dacia Sandero si Dacia Sandero Stepway

Sursa: What Car?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (90) Poze Noile Dacia Sandero si Dacia Sandero Stepway
mai multe