Inca un mister rezolvat: Cum arata din spate noul Alpine A110

Inca un mister rezolvat: Cum arata din spate noul Alpine A110
  • Renault publica doua noi imagini ale modelului Alpine A110
  • Sportiva franceza va concura cu Alfa 4C si Porsche 718
  • Debutul public a fost programat pentru Geneva 2017
Distribuie pe Facebook

O zi mai tarziu de la publicarea primelor sale doua fotografii, oficialii Renault revin cu... alte doua imagini ale noului Alpine A110.

Ziua de ieri a fost una plina de surprize, revenirea in prim plan a modelului Mitsubishi Eclipse reusind sa ocupe prima treapta a topului celor mai neasteptate debuturi de pe 28 februarie.

O alta noutate caruia ii poate fi inscrisa fara probleme la cateogoria 'premiere neprevazute' este DS 7 Crossback, primul SUV oferit de divizia premium a companiei Citroen pe piata din Europa.

Intr-un final, pe nepusa masa am fost luati si de Renault, cu a lor mult anticipata versiune de productie a conceptului Alpine Vision, prezentat oficial cu ocazia evenimentului Geneva 2016.

Alpine A110 - Primele poze

Alpine A110 - Primele poze

Ei bine, despre acelasi A110 vom discuta si cu ocazia randurile urmatoare, concurentul francezilor pentru modelele Alfa Romeo 4C si Porsche 718 Cayman revenind astazi in atentia noastra.

Nu pentru a ne spune ca zvonurile privind adoptarea unui benzinar turbo de 1.8 litri si 250 - 300 de cai putere, care sa-l lanseze de la 0 la 100 km/h in doar 4.5 secunde, au fost adevarate, din pacate.

Ba din contra: atat motorizarea ascunsa sub capota, cat si restul specificatiilor sale de ordin tehnic raman in continuare un mare mister, noul Alpine A110 preferand in schimb sa ne arate... fundul sau.

Asadar, in cazul in care mureai de nerabdare sa afli cum arata sportiva franceza din spate, rugaciunile tale au fost ascultate - cu speranta ca o singura fotografie din aceasta ipostaza iti va fi indeajuns.

Mai multe imagini cu modelul in cauza, dar si primele detalii privind puterea sa maxima ori timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h speram sa avem in saptamanile ce urmeaza.

Alpine A110 - Primele poze

Alpine A110 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Martie 2017