Informatia a fost confirmata oficiala. Cand incepe productia noului Volkswagen Touareg

Informatia a fost confirmata oficiala. Cand incepe productia noului Volkswagen Touareg
  • Productia noului Volkswagen Touareg va debuta in noiembrie
  • Informatia a fost confirmata de oficialii companiei germane
  • Debutul public ar putea avea loc in toamna, la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Cea de-a treia generatie a modelului Touareg va intra in productia de serie la sfarsitul acestui an, au dezvaluit oficialii Volkswagen cu ocazia intalnirii anuale a companiei germane.

Dupa aproximativ sapte ani de activitate si mai bine de 100.000 de exemplare comercializate la nivel global, actualul Volkswagen Touareg se pregateste sa ii predea stafeta unui nou model.

Cea de-a treia generatie a SUV-ului german va fi construita in continuare pe aceeasi platforma cu Audi Q7 si Porsche Cayenne, insa va avea parte de un design ceva mai agresiv ca pana acum.

La interior, in schimb, cele mai multe priviri se vor indrepta catre pachetul tehnologic radical imbunatatit, asteptat sa cuprinda acum inclusiv ceasurile digitale reunite sub denumirea Active Info Display.

Apoi, daca vine vorba despre motorizari, ultimele informatii neoficiale anunta ca viitorul Volkswagen Touareg ar putea oferi - in premiera absoluta pentru acest model, anumite optiuni in patru cilindri.

In plus, exista mari sanse ca noua generatie a SUV-ului german sa fie disponibila la vanzare chiar si intr-o versiune cu propulsie hibrida, comercializata eventual alaturi de indicativul GTE.

Pachetul tehnic va fi cel mai probabil si de data aceasta completat de un sistem de tractiune integrala, in timp ce anumite variante vor dispune si de o transmisie automata cu opt rapoarte.

Mai multe detalii cu privire la viitorul Volkswagen Touareg vom afla in perioada urmatoare de timp, pe masura ce ne apropie de editia cu numarul 67 a Salonului Auto International de la Frankfurt.

Potrivit oficialilor companiei, noua generatie a SUV-ului german va intra in productia de serie in luna noiembrie a anului 2017, astfel ca primele exemplare vor ajunge pe strazi in 2018.

Nota: Imaginile de mai jos prezinta conceptul T-Prime, lansat de Volkswagen cu ocazia Salonului Auto de la Beijing din 2016 si despre care se spunea la momentul respectiv ca anticipeaza noul Touareg.

VW T-Prime Concept GTE

VW T-Prime Concept GTE

VW T-Prime Concept GTE

VW T-Prime Concept GTE

VW T-Prime Concept GTE

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (66) Poze VW T-Prime Concept GTE
mai multe