Informatiile au aparut in presa spaniola. Cand se lanseaza Skoda Octavia 4

Informatiile au aparut in presa spaniola. Cand se lanseaza Skoda Octavia 4
  • Noua Skoda Octavia se lanseaza luna viitoare, pe 11 noiembrie
  • Informatiile au aparut in presa spaniola
  • Masina din Mlada Boleslav foloseste platforma lui VW Golf 8
Distribuie pe Facebook

Daca zvonurile se adeveresc, doar cinci saptamani ne mai despart de premiera mondiala a noii masini din Mlada Boleslav.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de o jumatate de decada, in ultima parte a anului 2012, cea mai recenta generatie a popularei Skoda Octavia se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. Urmatorul model, al patrulea la numar, va debuta insa chiar luna viitoare, daca este sa dam crezare presei spaniole.

Potrivit mai multor informatii obtinute de publicatia Autobild.es, debutul oficial al noii masini din Mlada Boleslav a fost programat pentru 11 noiembrie.

Tot atunci vom afla si daca zvonurile potrivit carora cea de-a patra generatie a celebrei Skoda Octavia va reprezenta - estetic vorbind - o versiune in miniatura a limuzinei Superb au fost sau nu intemeiate. Din punct de vedere tehnic, presa de specialitate aduce in discutie atat o platforma de Volkswagen Golf 8, cat si...

... diferite optiuni la nivel de motorizare, clientii noii masini din Mlada Boleslav urmand a fi intampinati de solutii pe benzina, motorina, plus hibrid.

Asemeni modelului actual, cea de-a patra generatie a popularei Skoda Octavia va fi disponibila inclusiv intr-o varianta de performanta, comercializata sub indicativul RS. O alta veste buna consta in faptul ca anumite propulsoare vor fi oferite in continuare inclusiv in compania unui sistem de tractiune integrala.

Cat despre actuala masina din Mlada Boleslav, preturile pe piata romaneasca pornesc de la 15.150 de euro, pentru unitatea 1.0 TSI de 115 CP.

In configuratia de top, cea de-a treia generatie a celebrei Skoda Octavia costa 31.671 de euro - fara dotari optionale. Este vorba despre modelul RS 2.0 TDI 4x4 DSG care, dupa cum o sugereaza si denumirea sa, combina un propulsor 2.0 TDI de 184 de cai putere cu un sistem de tractiune integrala si transmisia DSG.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Octombrie 2019