Informatiile s-au scurs in presa franceza. Ce se intampla cu cea mai indragita masina de la Skoda

Informatiile s-au scurs in presa franceza. Ce se intampla cu cea mai indragita masina de la Skoda
  • O noua Skoda Octavia va fi lansata peste doi ani
  • Informatiile vin din presa franceza
  • Urmatoarea generatie va renunta la farurile duble
Distribuie pe Facebook

Potrivit publicatiei AutomobileMag, urmatoarea generatie a modelului Octavia va fi lansata pe piata in cursul anului 2020. De altfel, ultimele informatii sugereaza ca aceasta va renunta la controversatele faruri duble.

Skoda lucreaza la o noua generatie a modelului Octavia. Sau, cel putin, asa sustin francezii de la AutomobileMag, care i-au dedicat un material amplu viitorului model din Mlada Boleslav.

Potrivit publicatiei din Hexagon, acesta va fi construit pe o versiune imbunatatita a deja faimoasei platforme MQB. De un tratament similar se va bucura inclusiv urmatorul Volkswagen Golf.

Revenind insa la generatia cu numarul patru a modelului Skoda Octavia, francezii mai sustin ca noul automobil din Mlada Boleslav va renunta la controversatele faruri duble.

Din fericire, nu acelasi lucru se va intampla si gama de motorizari diesel. Conform publicatiei AutomobileMag, jumatatea germanului Volkswagen Golf va primi in premiera un motor 1.5 TDI.

Totodata, o unitate cu capacitatea cilindrica este anticipata sa propulseze si versiunea de inalta performanta RS. In aceasta configuratie, noua Skoda Octavia va oferi circa 250 CP.

Intr-un final, jurnalistii francezi mai afirma si ca anumite motorizari vor fi insotite de tehnologia necesara formarii unui sistem micro-hibrid. Daca si au dreptate ori ba, vom afla in anul 2020.

Sau, de ce nu, chiar in urmatoarele 12 luni. Cea de-a opta generatie a modelului Volkswagen Golf, de la care urmatoarea Skoda Octavia va imprumuta mai multe elemente tehnice si tehnologice, este asteptata sa ajunga in showroom-uri... in vara lui 2019.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Iulie 2018