Italienii au gasit ac de cojocul nemtilor. Noua masina, lansata oficial si pe piata din Romania. Cat costa

Italienii au gasit ac de cojocul nemtilor. Noua masina, lansata oficial si pe piata din Romania. Cat costa
  • Italienii au gasit ac de cojocul nemtilor
  • Noua masina, lansata oficial si pe piata din Romania
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Printre dotarile disponibile in standard - fara costuri suplimentare, se numara si o pereche de faruri cu LED, un set de jante pe 19 inch. Plus climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Anuntata la inceputul acestei primaveri - in urma cu aproximativ patru luni, cea dintai generatie a gamei comercializate de Maserati sub denumirea Grecale are, de cateva zile, si un pret de vanzare. Pe piata din Romania, nota de plata a SUV-ului ce concureaza impotriva unor produse precum Audi Q5, BMW X3 si - daca mai trebuia cumva mentionat, Mercedes GLC porneste de la suma de 74.494 de euro.

Comercializata sub indicativul GT, versiunea de baza a modelului italian dispune de serviciile unui benzinar cu patru cilindri in linie si o capacitate de 2.0 litri, electrificat cu ajutorul tehnologiei MHEV. Sinonim cu un total de 300 de cai, livrati rotilor de pe ambele punti, respectivul motor isi propune sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de 5.6 secunde.

Maserati Grecale

Maserati Grecale

Maserati Grecale

De aceeasi unitate turbo de 1.995 de centimetri cubi, cu mild-hybrid in standard, se bucura si varianta intermediara oferita sub indicativul Modena - la preturi incepand de la circa 84.966 de euro. Cu precizarea ca puterea maxima pusa la dispozitia celui de la volan urca pana la 330 CP - astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h isi gaseste rezolvarea in 5.3 secunde, potrivit companiei producatoare.

Lista cu optiuni se incheie cu o configuratie pe nume Maserati Grecale Trofeo, ce va arunca un propulsor cu sase cilindri in V, doua turbine si o capacitate de trei litri in lupta cu actualele Audi Q5, BMW X3 si, nu in ultimul rand, Mercedes GLC. Sinonima cu 530 CP, motorizarea automobilului de 113.978 de euro promite si un 0 - 100 de kilometri pe ora in 3.8 secunde, si o viteza de 285 km/h.

Maserati Grecale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (121) Poze Maserati Grecale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Iulie 2022