Iti mai aduci aminte de Honda Accord? Japonezii au lansat pe piata o noua generatie a modelului care concura, pe vremuri, cu Volkswagen Passat

Iti mai aduci aminte de Honda Accord? Japonezii au lansat pe piata o noua generatie a modelului care concura, pe vremuri, cu Volkswagen Passat
  • Iti mai aduci aminte de Honda Accord?
  • Japonezii au lansat pe piata o noua generatie a modelului care concura, in trecut, cu Volkswagen Passat
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea de ales intre un benzinar turbo de 1.5 litri, cu 192 de cai, si un sistem de propulsie hibrid. Conceput sa livreze celui de la volan o putere maxima de 204 CP.

Anul 2023 marcheaza debutul unei noi generatii a celebrei Honda Accord, modelul care concura - in trecut, cu Volkswagen Passat ajungand sa masoare, zilele acestea, 4.97 metri in lungime si 2.829 de milimetri in ampatament, potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei de specialitate. Disponibil in schimbul unei sume minime de 27.295 de dolari - conform documentului mentionat anterior, respectivul produs al companiei japoneze a pregatit la nivelul departamentului exterior inclusiv un set de faruri cu tehnologie LED, in timp ce lista atractiilor interioare cuprinde si o pereche de scaune fata cu reglare electrica, plus ventilatie.

Honda Accord

Honda Accord

De asemenea, din peisaj nu lipsesc - in functie si de nivelul de echipare selectat: LX, EX, Sport, EX-L, Sport-L sau Touring, nici jantele din aliaj cu diametrul de 19 inch ori bancheta spate cu incalzire. Viitorii clienti urmand a experimenta - printre altele, si o instalatie audio de inalta fidelitate, dotata cu 12 difuzoare semnate de specialistii Bose, doua display-uri supradimensionate: unul de 10.2 inch, destinat ceasurilor de bord digitale, altul cu diagonala de 12.3 inch, dedicat sistemului multimedia, Apple CarPlay, Android Auto, incarcare wireless a telefonului.

Cea de-a 11 generatie a legendarei Honda Accord se vinde, dupa cum precizam, de altfel, si anterior, in doua versiuni diferite de motorizare - lista cu optiuni debutand cu o varianta I4 turbo de 1.498 de centimetri cubi, cu 192 de cai putere, pe benzina. Modelul care concura - in trecut, cu Volkswagen Passat mai ofera, in prezent, si un ansamblu hibrid, format dintr-o unitate aspirata in patru cilindri, cu o capacitate de 2.0 litri, pe benzina, plus un numar de doua motoare electrice, astfel ca persoana de la volan va avea pe maini, au tinut sa anunte oficialii companiei producatoare, o herghelie compusa din nici mai mult, nici mai putin de 204 CP.

Honda Accord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Honda Accord
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Ianuarie 2023