Iti poate muta planeta din loc, daca i-o ceri. Monstruoasa camioneta are un cuplu de 1.355 Nm

Iti poate muta planeta din loc, daca i-o ceri. Monstruoasa camioneta are un cuplu de 1.355 Nm
  • Noua camioneta Ram Heavy Duty debuteaza la Detroit
  • Versiunea de top ofera un I6 diesel cu 1.355 Nm
  • Nu lipsesc din meniu nici tehnologiile de ultima ora
Distribuie pe Facebook

Cu o noua generatie a legendarei Toyota Supra, dar si un Shelby GT500 mai puternic ca oricand in prim-plan, editia din acest an a Salonului Auto International Nord-American de la Detroit se anunta a fi destinatia favorita a devoratorilor de sportive de pe intreaga planeta.

Organizat in perioada 14 - 27 ianuarie, evenimentul cunoscut la nivel international sub denumirea de NAIAS 2019 a gazduit insa si alte premiere mondiale extrem de interesante, precum cea a camionetei Ram Heavy Duty, de exemplu.

Pe langa grila de dimensiuni generoase a radiatorului - care poate inghiti intregul sistem solar, daca vrea, atat de mare este!, noua masina a americanilor mai reuseste sa capteze atentia publicului si prin motorizarea diesel din dotare.

Concurentii proaspat (re)lansatului Ram Heavy Duty vor tremura la auzul vestii ca acesta urmeaza a fi disponibil la vanzare inclusiv in compania unui diesel cu sase cilindri in linie si capacitatea de 6.7 litri, care produce 400 CP si 1.355 Nm.

Daca mai conteaza, respectiva unitate va ajunge pe noua masina a americanilor si intr-o versiune ceva mai... domoala, unde valorile maxime inscrise in fisa tehnica nu vor depasi 370 CP si 1.151 Nm, potrivit primelor informatii oficiale.

Spre deliciul anumitor clienti, camioneta Ram Heavy Duty va ajunge in showroom-uri si intr-o varianta pe benzina, cu propulsia asigurata de un motor cu opt cilindri in V, de 6.4 litri si 410 CP (plus 581 Nm, in cazul in care te intrebai cumva).

Intr-un final, noua masina a americanilor se mai poate lauda si cu gama varianta de tehnologii de ultima ora, printre care si faruri Full-LED sau sistem de infotainment cu display color in dimensiuni ce pot ajunge pana la nu mai putin de 12 inch.

Totodata, din fotografiile publicate initial reiese ca proaspat (re)lansata camioneta Ram Heavy Duty va dispune in configuratia de top si de piele in doua culori, scaune cu functie de climatizare ori chiar instalatie audio de la Harman Kardon.

Ram Heavy Duty

Ram Heavy Duty

Ram Heavy Duty

Ram Heavy Duty

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (250) Poze Ram Heavy Duty
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Ianuarie 2019