Jaguar F-PACE este numele oficial al SUV-ului produs de englezi

Jaguar F-PACE este numele oficial al SUV-ului produs de englezi
  • Masina se va lansa in cursul acestui an
  • F-PACE va fi realizat pe baza unei caroserii din aluminiu
  • Disponibil exclusiv cu tractiune 4x4
Distribuie pe Facebook

Dupa ce si-au aratat dorinta de a avea un SUV in oferta, britanicii de la Jaguar au dat numele oficial al acestuia. E vorba de Jaguar F-Pace, nume care a fost dat publicitatii chiar inainte de a incepe Salonul Auto de la Detroit 2015.

Va aratam anul trecut primele poze cu un concept realizat de Jaguar numit C-X17, care, se pare, ca in cursul acestui an va vedea o forma de serie. Primul SUV din istoria producatorului englez va purta numele F-Pace si va fi dezvaluit anul acesta, in timp ce primele vanzari vor fi realizate in cursul anului viitor. Numele acestui automobil a fost anuntat de Jaguar prin intermediul unui clip postat online chiar inainte sa isi deschida portile Salonul Auto de la Detroit.

Conform detaliilor oficiale, viitorul SUV Jaguar va fi realizat pe baza unei caroserii autoportante din aluminiu folosindu-se numai materiale usoare de cea mai buna calitate. Constructorul se mandreste chiar cu faptul ca viitorul Jaguar F-Pace va fi cel mai practic automobil de tip SUV din lume, realizat pana in prezent. Chiar daca in filmul oficial, cei de la Jaguar nu isi numesc propriul automobil Sport Utility Vehicle, adica SUV, ei o anunta ca fiind o masina sport dedicata familiei. Evident, aceasta fiind doar o chestiune de marketing, englezii se pare dorindu-si sa intre cat mai mult pe partea de siguranta si confort, ceea ce cauta tot mai multe familii.

Jaguar F-Pace 2016 va fi un automobil cu 5 locuri, care va fi disponibil se pare si intr-o versiune cu 7 locuri, dotat cu o multime de trasaturi foarte practice legate de spatiu, confort si conectivitate pentru toata familia si pentru toate varstele, o tinuta de drum sportiva si tractiune 4x4 permanenta. Desi nu avem detalii clare despre motorizari, cu siguranta viitorul SUV al marcii se va bucura de o gama larga de motorizari, incepand cu motoare chiar si de sub 2000 cmc capacitate, dar ajungand si la motorizari puternice de peste 320 cp. Viitorul SUV isi doreste sa concureze cu Volvo XC90 in principal, insa ramane de vazut cu ce concurenti germani trebuie sa se lupte pentru a castiga puncte in aceasta lupta a masinilor sport-utilitare.

Distribuie pe Facebook
mai multe