Jeep intampina probleme cu lansarea SUV-ului de peste 100.000 de dolari

Jeep intampina probleme cu lansarea SUV-ului de peste 100.000 de dolari
  • Jeep amana lansarea modelului Grand Wagoneer
  • Americanii au probleme cu banii
  • O alta promovare consta in platforma folosita
Distribuie pe Facebook

Si tu asteptai cu nerabdare debutul noului Grand Wagoneer? Ultimele vesti referitoare la Jeep-ul de peste 100.000 de dolari nu sunt deloc imbucuratoare.

Intrat in atentia publicului larg dupa ce mai multe fotografii de-ale sale au ajuns din greseala pe internet, modelul Jeep Grand Wagoneer ar fi trebuit sa debuteze in mod oficial la sfarsitul acestei decade, candva in cursul anului 2019.

Dar cum 'socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ', constructorul american de automobile pare sa se fi razgandit deja cu privire la data de lansare a SUV-ului despre care se spune ca va costa peste 100.000 de dolari.

Pentru ca, contrar zvonurilor anterioare, compania de peste Ocean nu renunta defintiv la ideea introducerii unui model de lux, ci doar amana mai mult sau mai putin - asta ramane de vazut, momentul de la care va incepe productia proiectului Grand Wagoneer.

Motivul? Lipsa banilor necesari pentru proiectarea respectivului SUV de peste 100.000 de dolari, grupul Fiat Chrysler Automobiles pompand in prezent sume colosale intr-o noua generatie a camionetei Ram, respectiv off-roader-ului Wrangler.

Apoi, se pare ca si uzina constructorului de automobile din Warren, Michigan va avea nevoie de investitii serioase, oficialii Jeep avand de gand sa concureze cu noul Grand Wagoneer modele precum Range Rover sau Mercedes GLS.

O alta provocare pe care compania de peste Ocean este nevoita sa o rezolve se regaseste la nivel tehnic. Mai exact, americanii vor sa foloseasca si in cazul SUV-ului de peste 100.000 de dolari platforma de Grand Cherokee, insa acest lucru ar putea fi imposibil.

Cu atatea probleme pe capul celor de la Jeep, este interesant de vazut daca modelul Grand Wagoneer chiar va reveni in peisaj sau va ramane in continuare in paginile de istorie ale industriei producatoare de masini.

2019 Jeep Grand Wagoneer

2019 Jeep Grand Wagoneer

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Decembrie 2016